Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 nov 2007 - Anul XII, nr. 263 (3637)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

FOTBAL PE PÂINE

Turul ligii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Plutonul fruntaş din liga noastră mică este neobişnuit de numeros, pare o imagine desprinsă din ciclism. După cum ştim cu toţii, asta se datorează şi faptului că majoritatea întâlnirilor directe s-a încheiat la egalitate. Sigur, CFR-ul are un oarecare avans, dar nu se poate spune că s-a desprins. A rămas în raza vizuală a urmăritoarelor, ceea ce întreţine speranţa pentru fiecare dintre acestea. Este interesant că nu s-a individualizat deocamdată nici o contracandidată clară pentru clujeni, oficialii acestora declarând în repetate rânduri că portretul robot al potenţialilor rivali aduce cu al dinamoviştilor. Destul de vag, zic eu, mai ales că steliştii se prevalează de cele două restanţe teoretic uşoare şi se pot plasa ceva mai bine în urma disputării acestora. Deşi mai degrabă par că se alintă. Oricum, finalul turului se prefigurează a fi favorabil tot trupei cosmopolite a lui Andone, fiindcă granzii bucureşteni vor juca între ei, şi nu cred că vreuna dintre aceste echipe are forţa de a aduna maximum de puncte din ambele confruntări cu rivalele. Ceea ce înseamnă că plutonul nu se va răsfira, iar clujenii vor putea să profite de programul ceva mai lejer. Ultima etapă le-a rezervat, chiar de ziua naţională, derby-ul loco (descriere valabilă şi dacă ultimul cuvânt ar fi în limba spaniolă, se ştie de ce!), dar cred că diferenţa de valoare este prea mare pentru a fi suplinită doar de orgoliu.

Bineînţeles, se poate întâmpla şi ceva greu de imaginat în peisajul ultimilor ani, anume ca lupta efectivă la titlu să nu implice nici una dintre echipele bucureştene! Asta nu ar însemna neapărat că va fi un duel al provinciei la vârf, fiindcă Poli şi Urzicenii nu au căpătat încă acea constanţă necesară saltului. Mai repede prevăd o cursă în care CFR-ul îşi va gestiona gospodăreşte avansul, astfel încât să evite recidivarea căderii de anul trecut. Caz în care locul doi va deveni adevărata miză, un fel de rest de la masa bogaţilor clujeni, mult mai săţios decât osul Cupei UEFA.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Turul ligii.
 Vizualizări articol: 452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turul ligii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei