Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 nov 2007 - Anul XII, nr. 263 (3637)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Steaua

Speranţe de doi lei pentru un rezultat bun cu Sevilla

Antrenorul echipei Steaua, Marius Lăcătuş, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că este nevoie ca jucătorii săi să arate ambiţie, concentrare şi determinare pentru a scoate un rezultat bun cu FC Sevilla. "Este un joc foarte important, pentru mine ca antrenor, am onoarea să stau pe bancă alături de jucătorii Stelei, dar şi pentru ei. În cazul unui rezultat pozitiv, acesta va putea schimba total moralul, încrederea în jucători şi ne putem aştepta la o evoluţie mult mai bună. Nu va fi uşor, Sevilla e echipă foarte bună, cu jucători valoroşi, va trebui ca toţi jucătorii să aibă o cu totul altă atitudine. Mi-aş dori enorm un rezultat bun, în perspectiva meciurilor următoare. Sunt sigur că dacă vom face faţă jocului ofensiv al Sevillei, vom pune probleme în atac, vom putea obţine un rezultat bun. Fiţi siguri că vom face tot ce depinde de noi să obţinem un rezultat pozitiv, şi, de ce nu, primele puncte. Depinde de evoluţia noastră, dar şi de o zi mai slăbuţă din partea adversarului. Toată lumea este conştientă de valoarea Sevillei, au demonstrat-o. Nu mă gândesc la buget. Că au tot două picioare, mâini, că e acelaşi teren, sunt bune lucrurile astea, dar trebuie demonstrat pe gazon. Sunt sigur că dând dovadă de efort, ambiţie, concentrare, atitudine, putem spera la un rezultat pozitiv", a spus Lăcătuş. Acesta crede că finanţatorul Gigi Becali a vrut să-i mobilizeze pe jucători, atunci când a spus că Steaua nu are valoare. "Sunt sigur că aceste declaraţii ale patronului au fost făcute mai mult pentru a-i motiva, indiferent de nume. Nu cred că s-a gândit să se legitimeze şi să intre în locul lui Iacob. Este un factor mobilizator pentru toţi, am vorbit şi cu jucătorii. Să nu credeţi că o declaraţie a patronului sau venirea mea poate schimba soarta unui joc, totul depinde de jucători, cu micul nostru ajutor. Fiecare are părticica lui de bucurie la succes şi de amar la insucces, dar responsabilitatea maximă cade pe umerii jucătorilor în ce priveşte jocul, nu rezultatul. Vom vedea la ora jocului cum va fi cu publicul. O mare parte de vină o avem şi noi, cu o victorie la Timişoara, stadionul era arhiplin", a comentat Lăcătuş.

 

Lăcătuş vrea locul de Cupa UEFA

 

În opinia tehnicianului stelist, Steaua poate obţine mai uşor un loc în Cupa UEFA decât în Liga Campionilor. "Cred că un loc în Cupa UEFA e mult mai uşor de obţinut, deşi nu e simplu să câştigi cu Slavia şi să aştepţi rezultate normale cu Sevilla şi Arsenal, decât să te gândeşti că o să câştigi două meciuri cu Sevilla şi Slavia", a spus Lăcătuş.

 

Preşedintele formaţiei Sevilla crede că Steaua e mai bună decât Slavia

 

Preşedintele FC Sevilla, Jose Maria del Nido, a declarat, marţi, la sosirea delegaţiei spaniole pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" că vicecampioana României este mai bună decât Slavia Praga. "Cred că Steaua este mai bună decât Slavia Praga. Steaua a arătat un nivel mai bun decât Slavia la Sevilla", a spus Del Nido. Oficialul grupării spaniole nu crede că Sevilla este favorită în partida cu Steaua. "E adevărat că Sevilla e mai bine poziţionată în clasament decât Steaua, dar nu poate fi considerată favorită. Toate partidele de Liga Campionilor sunt dificile, iar mâine vom întâlni un public foarte zgomotos şi partida va fi delicată", a completat Del Nido, care nu ştia ca antrenorul echipei Steaua este Marius Lăcătuş. Jose Maria del Nido a menţionat că gruparea spaniolă nu este interesată de achiziţionarea vreunui jucător stelist. Componenţii echipei FC Sevilla au fost însoţiţi şi de 30 de suporteri andaluzi.

 

Stadionul nu va fi plin nici azi

 

Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Steaua Bucureşti, Valeriu Argăseală, a declarat  că este convins că vor veni aproximativ 19.000 de suporteri la meciul din Liga Campionilor, contra echipei spaniole FC Sevilla. "Cred că s-au vândut până acum aproximativ 9.500 de bilete. Sunt convins că o să vină mulţi suporteri în ziua meciului iar în tribune vor fi în jur de 19.000 de spectatori. Cu Oţelul numai în ultima jumătate de oră au venit 2.500 de spectatori. Nu cred că ar fi o minune ca Steaua să învingă Sevilla, ci ar fi una din marile performanţe ale Stelei", a spus Argăseală. În ziua meciului contra echipei spaniole, Steaua vinde bilete până la ora 18.00. Şi la meciul cu Arsenal interesul suporterilor a fost scăzut, doar 14.000 dintre ei fiind prezenţi pe stadionul "Steaua". Partida Steaua - FC Sevilla va avea loc miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea şi va fi transmisă în direct de ProTV.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Speranţe de doi lei pentru un rezultat bun cu Sevilla.
 Vizualizări articol: 518 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Speranţe de doi lei pentru un rezultat bun cu Sevilla0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei