Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 nov 2007 - Anul XII, nr. 263 (3637)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizii

Amenzi usturătoare pentru declaraţii jignitoare la adresa arbitrilor

Comitetul de Urgenţă al FRF a decis că antrenorii sau alţi membri ai colectivelor tehnice care fac declaraţii la adresa arbitrilor vor primi amenzi între 1.000 şi 20.000 de lei, în funcţie de liga în care activează. Comitetul de Urgenţă al FRF a completat articolului 52 din Regulamentul Disciplinar cu alineatul patru: "Fapta săvârşită de antrenori sau de alţi membri ai colectivului tehnic de a face declaraţii publice privind delegarea, prestaţia sau valoarea arbitrilor constituie abatere şi se sancţionează cu penalitate, după cum urmează: Liga I: 10.000 - 20.000 lei; Liga a II-a: 5.000 - 10.000 lei; Liga a III-a: 2.000 - 5.000 lei; Alte categorii: 1.000 - 2.000 lei. Dacă declaraţiile au caracter jignitor, se aplică în mod corespunzător prevederile alin.1 şi 2 ale prezentului articol". Fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Crăciunescu, a declarat că decizia Comitetului de Urgenţă al FRF de a-i amenda cu sume importante de bani pe antrenorii care comentează prestaţiile arbitrilor este bună, dar urmăreşte forma şi nu fondul problemei. "Este o măsură benefică pentru arbitraj, dar ei cred că găsesc tot felul de măsuri de formă şi nu umblă la problemele de fond. Ar trebui, de exemplu, să se facă investiţii pentru a crea condiţii cât mai bune pentru creşterea arbitrilor. Repet, măsura e bună, dar s-a început de la jumătatea lucrurilor. Greşeli sunt şi vor fi tot timpul, dar când numărul lor este foarte mare atunci este pericol", a spus Crăciunescu. Acesta a precizat că antrenorii ar trebui să aibă la dispoziţie un formular prin intermediul căruia să îşi poată exprima punctul de vedere legat de arbitraje. "Nu ştiu dacă în primele 14 etape sunt mai multe greşeli decât în ultimii doi ani, dar sunt deranjant de multe. N-ar fi mai bine ca antrenorii să aibă la dispoziţie un formular pe care să-l completeze, cum se întâmplă la alte sporturi? E mult mai benefic să poată completa un formular prin care ei pot să îşi spună părerea despre arbitraj, care să fie trimis la federaţie, decât să le închidem gura", a menţionat fostul arbitru internaţional.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi usturătoare pentru declaraţii jignitoare la adresa arbitrilor.
 Vizualizări articol: 562 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amenzi usturătoare pentru declaraţii jignitoare la adresa arbitrilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei