Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 oct 2007 - Anul XII, nr. 252 (3627)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Steaua

Ceasuri Cartier pentru jucători

"

Gigi Becali le-a oferit, joi, componenţilor echipei Steaua şi membrilor staff-ului, la sediul din Aleea Alexandru, cele 40 de ceasuri Cartier promise ca premiu pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor. Jucătorii şi-au ales singuri dintr-un catalog ceasurile pentru care Gigi Becali a plătit aproximativ 200.000 de euro. "Merită, pentru ce au făcut ei pentru România", a comentat Becali, care şi-a justificat astfel alegerea acestui moment pentru înmânarea ceasurilor: "Să vadă că sunt alături de ei şi la bine şi la greu". Mihăiţă Pleşan a venit în cârje ca să îşi primească ceasul. Nu au fost prezenţi Mirel Rădoi, aflat la Bologna, şi Adrian Neaga, care are o problemă personală. Sorin Ghionea a fost recompensat cu un ceas, deşi nu a participat la meciurile din tururile preliminare ale LC. Ceasurile, împachetate şi cu numele fiecărui jucător scris pe ambalaj, au fost aduse de team-managerul Marius Ianuli, într-o cutie de televizor. Ceasurile sunt gravate "Liga Campionilor 2007" şi "cadou George Becali".

Gigi Becali a mai declarat că a mărit cu 40 la sută salariile jucătorilor pregătiţi de Massimo Pedrazzini, iar mijlocaşului Bănel Nicoliţă i l-a dublat. Finanţatorul stelist a anunţat şi preţurile de transfer pentru Dorin Goian şi Nicolae Dică, 10 milioane de euro pentru primul şi 5 milioane de euro pentru al doilea.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ceasuri Cartier pentru jucători.
 Vizualizări articol: 456 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ceasuri Cartier pentru jucători5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei