Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 oct 2007 - Anul XII, nr. 252 (3627)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liga Campionilor

Şahtior, bătută zdravăn de AC Milan

"

Echipa ucraineană Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-1 (2-0), de campioana Europei, AC Milan, în etapa a III-a a grupei D a Ligii Campionilor. Golurile învingătorilor au fost marcate de Gilardino '6, '14 şi Seedorf '62, '69, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Lucarelli, în minutul 51. Fundaşul Răzvan Raţ a fost integralist la Şahtior Doneţk. Elevii lui Mircea Lucescu au fost susţinuţi pe San Siro de 200 de suporteri ucraineni şi de un grup de italieni veniţi special pentru atacantul Cristiano Lucarelli, transferat în această vară de la Livorno.

În celălalt meci al grupei D, echipa portugheză Benfica Lisabona a învins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia scoţiană Celtic Glasgow. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Cardozo, în minutul 87.

Clasament: 1. AC Milan 6 puncte, 2. Şahtior Doneţk 6 p, 3. Benfica Lisabona 3 p, 4. Celtic Glasgow 3 p.

Programul etapei a IV-a a grupei D, care va avea loc la 6 noiembrie, este următorul: Şahtior Doneţk - AC Milan şi Celtic Glasgow - Benfica Lisabona.

 

Valencia a pierdut ruşinos în Norvegia

 

Echipa spaniolă Valencia a pierdut, miercuri, în deplasare, cu scorul de 0-2, meciul susţinut în compania formaţiei norvegiene Rosenborg Trondheim, în etapa a III-a a grupei B a Ligii Campionilor. Golurile au fost marcate de Y.Kone '53 şi Riseth '61. Într-un alt meci din grupa B, Chelsea a învins pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Schalke 04, prin golurile marcate de Malouda '4 şi Drogba '47.

Clasament: 1. Chelsea - 7 puncte; 2. Rosenborg - 4 puncte; 3. Valencia - 3 puncte; 4. Schalke 04 - 3 puncte.

Etapa următoare programează, la 6 noiembrie, meciurile: Valencia - Rosenborg şi Schalke 04 - Chelsea.

 

Liverpool, înfrântă de turci

 

Echipa Liverpool, finalista Ligii Campionilor în 2007, a pierdut, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-2, meciul susţinut în compania formaţiei Beşiktaş Istanbul, în etapa a III-a a grupei A a principalei competiţii europene intercluburi. Golurile au fost marcate de Sammy Hyypia, în minutul 13 (autogol) şi Bobo '82 pentru Beşiktaş, respectiv Gerrard '85 pentru Liverpool. În celălalt meci al grupei A, Olympique Marseille a terminat la egalitate, scor 1-1, pe teren propriu, cu FC Porto. Pentru Olympique a marcat Niang '69, în timp ce pentru FC Porto a înscris Lucho Gonzalez, în minutul 79, din penalti.

Clasament: 1. Olympique Marseille - 7 puncte; 2. FC Porto - 5 puncte; 3. Beşiktaş - 3 puncte; 4. Liverpool - 1 punct.

În etapa următoare, la 6 noiembrie, vor avea loc meciurile: Liverpool - Beşiktaş şi FC Porto - Olympique Marseille.

 

Real Madrid, victorie chinuită cu un om în plus

 

Echipa spaniolă Real Madrid a învins, miercuri, pe teren porpriu, cu scorul de 4-2 (1-1), formaţia elenă Olympiakos Pireu, în etapa a III-a a grupei C a Ligii Campionilor. Golurile gazdelor au fost marcate de Raul '2, Robinho '68, '83 şi Balboa '90+3, în timp ce pentru oaspeţi au înscris Galletti '7 şi Julio Cesar '47. Olympiakos Pireu a jucat cu un om mai puţin din minutul 13, după eliminarea lui Torosidis. În celălalt meci al grupei C, echipa germană Werder Bremen a învins, acasă, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia italiană Lazio Roma. Golurile învingătorilor au fost marcate de Sanogo '28 şi Hugo Almeida '54, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Manfredini, în minutul 82.

Clasament: 1. Real Madrid 7 puncte, 2. Olympiakos Pireu 4 p, 3. Werder Bremen 3 p, 4. Lazio Roma 2 p.

Programul etapei a IV-a a grupei C, care va avea loc la 6 noiembrie, este următorul: Olympiakos Pireu - Real Madrid şi Lazio Roma - Werder Bremen."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şahtior, bătută zdravăn de AC Milan.
 Vizualizări articol: 528 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şahtior, bătută zdravăn de AC Milan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei