Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 oct 2007 - Anul XII, nr. 252 (3627)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atletism

Bursă de 1.000 de euro pentru Cristina Casandra

"

Şapte atleţi din lotul olimpic al României, Marian Oprea, Nicoleta Grasu, Lidia Şimon, Constantina Diţă Tomescu, Cristina Casandra, Angela Moroşanu şi Ionela Târlea, vor beneficia de burse lunare până la JO-2008, oferite printr-un parteneriat încheiat de federaţie cu compania farmaceutică Actavis. Valoarea sponsorizării se ridică la 84.000 de euro, sportivii urmând să primească lunar câte o mie de euro până la Jocurile Olimpice de la Beijing, programate în august 2008. Preşedintele FR de Atletism, Sorin Matei, a explicat că banii rămaşi vor fi acordaţi tot sportivilor, sub formă de premii, după Jocurile Olimpice. "Eu am ales cei şapte sportivi din lotul olimpic de 24, pe baza mai multor criterii, printre care evoluţia de la Campionatele Mondiale de la Osaka din acest an şi de la celelalte competiţii interne şi internaţionale. Evident că avem şi alţi sportivi valoroşi, dar noi am considerat că cei şapte au cele mai mari şanse la o medalie la Jocurile Olimpice. Trebuie să facem delimitarea clară între seniori şi juniori", a declarat Sorin Matei. Vicecampionul olimpic de la Atena în proba de triplusalt, Marian Oprea, a afirmat că sprijinul financiar este binevenit, având în vedere că pregătirea unui atlet este foarte costisitoare. "Mă bucur pentru această iniţiativă şi consider că acest suport financiar este foarte necesar. Din păcate am avut un an 2007 foarte slab, însă în viaţa oricărui sportiv de performanţă apar şi momente mai proaste. Sper ca la Beijing să am mai mult noroc", a precizat Oprea. La conferinţa de presă în cadrul căreia a fost anunţată semnarea parteneriatului au participat toţi cei şapte sportivi care vor primi burse. Ionela Târlea, vicecampioană olimpică la Atena la 400 m garduri, a spus că obiectivul său la JO-2008 este obţinerea unui loc între unu şi şase, adăugând că speră totuşi să cucerească o medalie.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bursă de 1.000 de euro pentru Cristina Casandra.
 Vizualizări articol: 650 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bursă de 1.000 de euro pentru Cristina Casandra0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei