Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 oct 2007 - Anul XII, nr. 252 (3627)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

FOTBAL PE PÂINE

Între Ghencea şi Donbas

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Avea dreptate Lucescu când spunea, înainte de meciul de la Milano, că ar fi preferat să-i prindă pe băieţii lui Ancelotti pe o curbă ascendentă. În Liga Campionilor se respiră alt aer, mult mai revigorant pentru Kaka, Seedorf şi compania. Fără victorie pe San Siro în campionat, după evoluţii îmbâcsite, milanezii se hrănesc alternativ cu victoriile din Ligă, adunând maximum de puncte pe teren amic. Important este că minerii din Donbas păstrează încă şanse bune la unul din primele două locuri, înfrângerea de miercuri seară putând fi înscrisă la capitolul daune programate. Poate nu în maniera respectivă, însă patronul Ahmetov nu visează cai verzi pe pereţi şi nu pretinde imposibilul numai pentru că aşa s-a născut el, războinic, cu inimă de leu, cu sabia etc... Pentru că paralela cu Ghencea este străvezie, am observat că la Steaua s-a dat interzis la realism! Înainte de partida de la Sevilla, toţi oficialii echipei, de la tăbăcitul Argăseală la omul provenit din iarbă, l-am numit pe Adrian Ilie, erau nevoiţi să zâmbească la camere şi să pretindă că purceaua e vie în coteţ. Totuşi, nu cred că Bibi Gicali le ceruse asta prin viu grai, însă psihoza a ajuns la un asemenea nivel la Steaua, încât nu se mai poate enunţa o părere decentă dacă se ştie că n-ar fi în sintonie cu cea a băgătorului de bani. Am ajuns să vedem ştiri sportive în care Bibi Gicali se uită la ştiri sportive!! Şi ce vede? Păi îl vede pe şeful ligii care declara că Steaua n-are nici o şansă la Sevilla. Reacţia este oarecum degajată, fiincă personajul cu pricina nu atârnă la buzunarul piperean: he, he, de data asta ai zbârcit-o, Mitică! Uite că n-a zbârcit-o, dar pentru asta nu trebuia să fie neapărat oracol. Eu însă mă întreb care va fi pasul următor al televiziunilor becalidependente... Oare ni-l vor arăta uitându-se la ştiri sportive cu el însuşi?! Ar putea fi un cerc vicios de speţa întâi, ca la perpetuum mobile!

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Între Ghencea şi Donbas.
 Vizualizări articol: 538 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Între Ghencea şi Donbas0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei