Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 oct 2007 - Anul XII, nr. 252 (3627)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Liga I

Dinamo s-a apropiat de lider

"

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Farul Constanţa, într-un meci restant din etapa a V-a a Ligii I, şi a ajuns pe locul trei în clasament. Farul Constanţa putea deschide scorul în minutul 53, atunci când Todoran, rămas singur cu Lobonţ, a şutat în bară după un un-doi cu Nanu. În minutul 74, Adrian Cristea a şutat năprasnic de la 30 de metri lateral stânga, dar balonul a întâlni bara transversală a porţii apărate de Curcă. Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de acelaşi Cristea, care l-a învins pe Curcă cu un şut de la 25 de metri. La meci au asistat aproximativ 3.000 de spectatori, dintre care 200 de suporteri dinamovişti. Atacantul Mihai Guriţă a jucat pentru a doua oară în acest sezon împotriva echipei Dinamo, prima oară în runda de debut a Ligii I, la 29 iulie 2007, când evolua pentru Gloria Buzău. El a revenit la Farul în 24 august 2007.

Partida a fost amânată pentru că Dinamo a cerut un timp mai lung de pregătire a meciului retur cu formaţia Lazio Roma, din turul III preliminar al Ligii Campionilor. Din aceeaşi etapă a mai fost amânată şi întâlnirea Steaua - Pandurii Târgu Jiu, bucureştenii pregătind partida retur cu BATE Borisov.

 

Zenga, mulţumit de jocul elevilor săi

 

Tehnicianul Walter Zenga a declarat, miercuri, că Dinamo a obţinut trei puncte mari în meciul cu Farul, afirmând totodată că este mulţumit de modul în care jucătorii săi abordează partidele. "Felicit echipa pentru cum a luptat şi sunt trei puncte mari pentru Dinamo. Abordăm meciurile cu o mentalitate bună şi asta este bine. A fost un teren greu pentru ambele echipe, dar şi duminică tot pe un teren greu am jucat. Am făcut un joc mai bun în repriza a doua", a spus Zenga. Întrebat ce părere are despre faptul că la golul lui Adrian Cristea, un jucător de la Farul era accidentat şi era întins pe gazon, Zenga a răspuns: "Ştiţi cumva care este regula UEFA privind o astfel de fază? Nu cred că era o accidentare aşa gravă încât să se oprească jocul". Walter Zenga a părăsit conferinţa de presă în momentul în care a fost întrebat dacă jucând în acest mod Dinamo are şanse la câştigarea campionatului. Portarul Bogdan Lobonţ consideră că echipa Dinamo mai are mult de muncit pentru a ajunge pe primul loc în clasament, deşi a urcat pe locul trei în urma victoriei de la Constanţa. "Este foarte important că ne-am îndeplinit obiectivul şi am revenit în lupta pentru titlu. Avem un program foarte încărcat, cu meciuri din 3 în 3 zile, iar punctele contează mai mult decât spectacolul. Mă bucur că am revenit pe podium, însă mai avem mult de muncit pentru a ajunge în frunte", a declarat Bogdan Lobonţ pentru site-ul său www.bogdanlobont.ro.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dinamo s-a apropiat de lider.
 Vizualizări articol: 464 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dinamo s-a apropiat de lider0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei