Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 sep 2009 - Anul XIV, nr. 221 (4207)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Liga I

Mihai Stoichiţă a debutat cu o victorie ca antrenor la Steaua, după 1-0 cu Pandurii

Antrenorul Mihai Stoichiţă a debutat cu o victorie pe banca tehnică a echipei Steaua în urma succesului obţinut, duminică, pe teren propriu, în faţa formaţiei Pandurii Târgu Jiu, scor 1-0 (0-0), într-un meci contând pentru etapa a VII-a a Ligii I.
Unicul gol al partidei a fost marcat de Pantelis Kapetanos, în minutul 60, care a adus şi prima victorie a echipei Steaua pe teren propriu în acest sezon al campionatului.
Min. 25: arbitrul Istvan Kovacs a întrerupt partida un minut, pentru a acorda jucătorilor o pauză de hidratare.
Min. 34: Adrian Rusu a trimis eronat cu capul spre propriul portar, balonul a fost interceptat de Kapetanos însă atacantul grec a a şutat slab direct în Mingote.
1-0: Szekely a centrat de pe partea dreaptă şi Pantelis Kapetanos a înscris cu o lovitură de cap, de la aproximativ 8 metri, în stânga portarului Mingote, rămas fără nicio reacţie.
Min. 63: Szekely a centrat din nou foarte bine pentru Kapetanos, dar balonul reluat de acesta a trecut pe lângă buturi.
Min. 67: Păcurar a executat un corner de pe partea dreaptă, însă Martinovici a reluat cu capul, iar balonul a trecut foarte aproape de buturile lui Zapata.
Min. 78: Toja a avut o intervenţie dură la mijlocul terenului asupra unui adversar şi a primit al doilea cartonaş galben, implicit şi pe cel roşu.
Min. 87: Arrieta a primit un balon în interiorul careului echipei Steaua, a scăpat de marcajul lui Rada, dar Zapata a ieşit din poartă şi a reţinut la timp.
Min. 89: Florin Stângă a şutat la firul ierbii, de la marginea careului, însă balonul a trecut foarte aproape de bara din stânga a lui Zapata.
Partida s-a disputat fără spectatori, după decizia Comisiei de Disciplină ca urmare a incidentelor de la derbiul cu Dinamo.
În prima repriză, finanţatorul FC Steaua Gigi Becali i-a strigat din lojă antrenorului Sorin Cârţu să scoată autobaza din poartă. Tehnicianul echipei gorjene i-a replicat lui Becali că a oferit şi o pasă de gol, dar Steaua tot nu a reuşit să marcheze.

 

 

Ceahlăul Piatra Neamţ - Gloria Bistriţa, scor 2-1

Formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ a obţinut, sâmbătă, prima victorie pe teren propriu în acest sezon, în urma succesului repurtat în faţa echipei Gloria Bistriţa, scor 2-1 (0-1), la primul meci cu antrenorul Mihai Ionescu pe banca tehnică.
Golurile au fost marcate de Alexandru Forminte \'61, Ionuţ Bădescu \'65 (penalti), pentru Ceahlăul, respectiv Lucian Sânmărtean \'37, pentru oaspeţi.
Min. 9: Lucian Sânmărtean a fost lansat în flancul stâng, a pătruns în careu, dar a şutat slab, iar portarul Roheţki a reţinut balonul fără probleme.
Min. 13: Ionuţ Bădescu a şutat periculos din afara careului, iar Albuţ a respins lateral pentru mai multă siguranţă.
Min. 27. Coroian este găsit excelent cu o pasă, la 5-6 metri de poartă, însă reluarea atacantului bistriţean este respinsă de Roheţki în corner;
Min. 32: Viţelaru şi Frăsinescu s-au împins reciproc, la marginea careului de 16 metri al formaţiei bistriţene, fază în urma căreia s-a format un meleu, dar intervenţia arbitrului Sebastian Colţescu a calmat spiritele, "centralul" arătând trei cartonaşe galbene.
0-1: Lucian Sânmărtean a executat excelent o lovitură liberă de la aproximativ 28 de metri, lateral dreapta, dar portarul Roheţki a scăpat balonul dincolo de linia porţii.
45+1: Coroian a reluat peste poartă un balon primit în urma unei lovituri libere, executată rapid, care i-a surprins pe jucătorii din defensiva nemţeană.
La pauză, preşedintele de onoare al clubului Ceahlãul, Gheorghe Ştefan l-a trimis la vestiar pe directorul sportiv Ioan Mironaş, ca să le comunice jucătorilor să îşi schimbe echipamentul de joc, astfel că fotbaliştii antrenaţi de Mihai Ionescu au evoluat în partea secundă într-un echipament de culoare galbenă, după ce, în prima repriză, au purtat un echipament complet portocaliu. În urma acestei schimbări, brigada de arbitri a fost nevoită şi ea să înlocuiască echipamentul galben fosforescent cu unul de culoare neagră.
1-1: Coroian a apreciat greşit traiectoria unei centrări în colţul careului de 6 metri, Forminte i-a "suflat" balonul şi a înscris cu un şut sub transversala porţii lui Albuţ.
2-1: Homei l-a faultat în suprafaţa de pedeapsă pe Cebotaru şi Sebastian Colţescu a dictat penalti. Ionuţ Bădescu a transformat lovitura de pedeapsă cu un şut în colţul din stânga al lui Albuţ, care plecase în partea opusă.
Min. 68: Gafiţa a fost lansat în adâncime, dar lobul expediat de atacantul formaţiei nemţene a trecut puţin pe lângă buturi.

 

Oţelul Galaţi - Gaz Metan Mediaş, scor 0-1

Formaţia Oţelul Galaţi a pierdut, scor 0-1 (0-0), partida susţinută, sâmbătă, pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaş.
Golul echipei oaspete a fost marcat de Cristian Bud \'83.
În minutul 83, atacantul echipei din Mediaş, Bud, a înscris cu un şut din interiorul careului, după o pasă venită de pe partea stângă de la Pârvulescu.
La meciul de la Galaţi au asistat aproximativ 4.000 de spectatori.



Rapid- Universitatea Craiova, scor 4-3

Formaţia Rapid Bucureşti a obţinut, sâmbătă, prima victorie în deplasare din acest sezon, în urma succesului repurtat în faţa echipei Universitatea Craiova, cu scorul de 4-3 (2-2).
Golurile au fost marcate de Mihai Costea \'41, Dorel Stoica \'45+1, Trică \'89, pentru Universitatea, respectiv Adrian Iordache \'11, Mugurel Buga \'15, Costin Lazăr \'49, Helder \'66 pentru Rapid.
Partida a fost precedată de un moment de reculegere, ţinut în memoria fostului mare actor Nicu Constantin, unul dintre suporterii declaraţi ai grupării giuleştene, care a încetat din viaţă în cursul zilei de marţi.
0-1: Cesinha a executat o lovitură liberă de pe partea dreaptă până la marginea careului de 6 metri, de unde Adrian Iordache a profitat de neatenţia lui Dorel Stoica şi a împins balonul în plasă.
0-2: Alexandru Ioniţă a trimis balonul în transversală, de la circa 6-7 metri, lateral stânga, care a ricoşat până la Buga şi atacantul formaţiei Rapid a majorat diferenţa cu genunchiul.
Min. 30: Trică i-a pasat excelent lui Andrei Prepeliţă, în marginea careului mic, de unde mijlocaşul craiovean a şutat la colţul lung, însă balonul a trecut alături de poarta lui Marinescu.
1-2: Dorel Stoica l-a deschis în adâncime pe Mihai Costea, cu o pasă de aproximativ 40 de metri, atacantul Universităţii a fost scapat din marcaj de noul intrat Marius Constantin şi a înscris cu un şut plasat, în dreapta lui Marinescu.
2-2: Dorel Stoica a restabilit egalitatea după ce a reluat cu capul, o centrare venită în urma unei lovituri de colţ de pe partea dreaptă.
2-3: Iencsi a prelungit o centrare, venită de la Spadacio, până la Costin Lazăr şi căpitanul formaţiei giuleştene l-a învins pe Silviu Lung jr. cu un şut, pe spate, de la aproximativ 9-10 metri.
Min. 57: Dorel Stoica a executat o lovitură liberă de la aproximativ 28 de metri, însă balonul a nimerit transversala.
2-4: Helder şi-a depăşit în viteză un adversar pe flancul drept, a pătruns în careu şi a majorat diferenţa cu un şut pe jos, la colţul lung.
3-4: Dina a reluat cu capul spre poartă, Marinescu a respins în transversală şi a ajuns la Trică, iar mijlocaşul echipei antrenate de Daniel Mogoşanu a reluat în plasă, cu un şut la colţul lung.
Min. 89: Jucătorii echipei Universitatea s-au repezit spre balon, luat în braţe de Marinescu, fază în urma căreia s-a iscat o busculadă pentru câteva momente, întreruptă de arbitrul Cristi Balaj, care i-a arătat cartonaşul galben portarului formaţiei Rapid.
La partidă au asistat aproxximativ 4000 de spectatori, printre care şi finanţatorul echipei Rapid, George Copos, care la scorul de 2-0 striga către banca tehnică să închidă jocul.
Suporterii formaţiei Universitatea Craiova l-au înjurat încã de la începutul meciului pe patronul Adrian Mititelu, căruia i-au cerut să plece.



Astra Ploieşti - Unirea Alba Iulia, scor 4-2

Formaţia Astra Ploieşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 (2-1), echipa Unirea Alba Iulia. Golurile au fost marcate de Liviu Ganea \'18, \'66, Djokici \'26, \'78, pentru Astra Ploieşti, respectiv Fl. Dan \'34 şi Grozav \'82, pentru Unirea Alba Iulia.
Jucătorii echipei Astra Ploieşti au ieşit la încălzire îmbrăcaţi pe deasupra în tricouri albe cu poza fostului component al echipei ploieştene, Alexandru Iatan, pe care le-au aruncat suporterilor la începutul partidei.
Min. 10: Miranda a pasat pentru Paolinho şi fotbalistul Astrei a şutat din interiorul careului însă Bonacin a respins în corner, cu genunchiul, la o fază la care portarul Rotaru era ca şi învins.
Min. 14: Paulinho a centrat pe jos, la colţul lung, iar sârbul Djokici a reluat alături, de la circa trei metri.
1-0: Liviu Ganea a transformat o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, trimiţând balonul direct în vinclul porţii lui Rotaru.
2-0: Liviu Ganea a centrat la colţul lung, Miranda a recentrat la aproximativ opt metri de poartă de unde, Djokici a şutat printre picioarele unui fundaş advers, care l-a mascat pe portarul Rotaru.
2-1: Oaspeţii au redus din handicap prin reuşita lui Florin Dan, şi-a potrivit balonul la circa 20 de metri de poartă şi a şutat imparabil, în colţul din dreapta al portarului Miron
3-1: Mihalache a şutat în diagonală, din interiorul careului de 16 metri, Bonacin a ezitat să respingă din prima şi Liviu Ganea a intrat prin alunecare şi a trimis balonul în plasă.
4-1: Rohat a reluat cu capul o centrare de pe partea stângă, balonul a lovit bara şi a ricoşat la Djokici, care, de la 4 metri, a reluat-o în plasă.
4-2: Grozav a şutat de la 22 de metri, lateral stânga, Miron a intervenit greşit şi balonul a trecut pe sub portarul formaţiei Astra.
Suporterii formaţiei Astra Ploieşti au afişat un banner cu mesajul "Iatan - îngerul Astrei", însoţit de poza fostului portar al grupării ploieştene, Alexandru Iatan, care a decedat la un antrenament al formaţiei Dunărea Giurgiu. La partidă au asistat aproximativ 900 de spectatori, printre care şi tatăl fotbalistului Alexandru Iatan, precum şi managerul general al clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica.

 

Internaţional Curtea de Argeş - Politehnica Iaşi, scor 0-2

Formaţia Politehnica Iaşi s-a impus, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (2-0), în faţa formaţiei Internaţional Curtea de Argeş, într-o partidă disputată pe stadionul "Dacia", din Mioveni.
Golurile au fost marcate de Milea \'34 şi Miclea \'44,din penalti.
Min. 2: Bujor a şutat periculos dintr-o poziţie favorabilă, lateral stânga, însă Brăneţ a respins în corner.
Min. 21: Matei a centrat în faţa porţii, după o cursă pe flancul drept, şi Răduţ a reluat, cu latul, de la aproximativ doi metri, peste poarta goală.
0-1: Miclea a executat o lovitură liberă de pe partea stângă, Izvoranu a făcut greşit pasul la ofsaid, iar Milea l-a învins pe Arcaba, cu o lovitură de cap sub transversală, de la aproximativ 9-10 metri;
Min. 43: Bujor a intrat în careu şi a căzut în suprafaţa de pedeapsă, fiind tatonat de Frăsinescu, iar arbitrul Georgian Ionescu a dictat lovitură de la 11 m şi i-a acordat cartonaş roşu jucătorului formaţiei Internaţional Curtea de Argeş, explicându-i acestuia că a fost eliminat pentru că a lovit cu cotul.
0-2: Miclea a transformat penaltiul cu un şut pe jos, în partea dreaptă, pe care plecase şi Tomislav Arcaba, însă portarul australian nu a mai ajuns la balon.
Min. 57: Georgian Ionescu a dictat o lovitură liberă pentru Internaţional Curtea de Argeş, care a fost transformată de Itu însă arbitrul a anulat golul, a dispus repetarea loviturii şi i-a arătat cartonaşul galben fotbalistului echipei gazdă, pentru că nu fluierase;
Min. 78: Negru a primit un balon în marginea careului de 16 metri, l-a driblat pe Băcilă, însă şutul său a fost reţinut cu siguranţă de Arcaba.
După patru etape, formaţia Internaţional Curtea de Argeş nu a acumulat niciun punct pe teren propriu în Liga I, în această situaţie aflându-se şi formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ, care va întâlni, sâmbătă, echipa Gloria Bistriţa, în timp ce Politehnica Iaşi a obţinut primele puncte în deplasare din acest sezon.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mihai Stoichiţă a debutat cu o victorie ca antrenor la Steaua, după 1-0 cu Pandurii.
 Vizualizări articol: 593 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mihai Stoichiţă a debutat cu o victorie ca antrenor la Steaua, după 1-0 cu Pandurii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei