Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 sep 2009 - Anul XIV, nr. 221 (4207)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Suspiciuni de crimă

Bărbat cunoscut ca homosexual, găsit mort în casă, cu leziuni pe corp

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, cunoscut ca homosexual, a fost găsit, ieri la amiază, mort în apartamentul în care locuia. Pe corpul său au fost descoperite urmele unei agresiuni, necropsia la care va fi supus cadavrul în cursul zilei de astăzi urmând a stabili cert dacă bărbatul a fost omorât.

 

Ieri, în jurul orei 12.00, o femeie care locuieşte pe strada Jean Bart din Burdujeni a sesizat poliţia despre faptul că un vecin este mort în apartamentul său. Bărbatul, Constantin Nichita, în vârstă de 61 de ani, nu mai fusese văzut de câteva zile de vecini, care s-au gândit la ce e mai rău după ce au observat că becul pe care acesta îl avea în faţa uşii nu mai fusese stins de două zile, deşi omul obişnuia să îl aprindă rar, după lăsarea întunericului.
Poliţiştii de la Secţia Burdujeni au fost chemaţi imediat la faţa locului, şi imediat suspiciunile de omor au prins contur. Ancheta a fost preluată de specialiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, coordonaţi de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Ore în şir, până după lăsarea întunericului, echipele de anchetatori au ridicat probe de la faţa locului, sperând că vor aduna indiciile necesare pentru elucidarea cazului.
De asemenea, anchetatorii au discutat cu zeci de persoane din zonă care ar fi putut şti ceva despre ce s-a întâmplat în apartamentul bărbatului.
Astăzi, medicii Serviciului Judeţean de Medicină Legală urmează a stabili cauza morţii şi dacă leziunile de pe corp au avut legătură directă cu decesul acestuia.



Varianta unui jaf, cea mai probabilă

Mai mulţi locatari din zonă au povestit că bărbatul obişnuia să fie vizitat de fel de fel de indivizi dubioşi, fiind cunoscut ca homosexual. De altfel, şi surse din rândul anchetatorilor au confirmat că sunt indicii că bărbatul se învârtea într-un cerc dubios. O locatară a blocului, martoră, a povestit că vineri seară, un grup de persoane a venit la uşa acestuia, vociferând şi lovind cu pumnii în uşă, fără însă a auzi ulterior mai multe.
Din datele pe care am reuşit să le adunăm, Constantin Nichita locuia de mai multă vreme singur, fiind divorţat de soţie. Varianta unui jaf este cea mai probabilă, din câte se pare din casă dispărând un televizor. De asemenea, bărbatul luase de câteva zile pensia, iar în apartament nu a mai fost găsit nici un leu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat cunoscut ca homosexual, găsit mort în casă, cu leziuni pe corp .
 Vizualizări articol: 4378 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 10 voturi
Bărbat cunoscut ca homosexual, găsit mort în casă, cu leziuni pe corp3.2510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei