Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 sep 2009 - Anul XIV, nr. 221 (4207)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

În trafic

Ţigări confiscate şi amenzi imense, după un control al inspectorilor vamali

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un control în trafic al echipajelor de la Direcţia Judeţeană pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Suceava s-a soldat cu identificarea a două autoturisme care transportau ţigări de contrabandă, marfa fiind confiscată, în timp ce persoanele care le transportau au fost amendate drastic.
După cum a precizat Carmen Olariu, directorul coordonator al instituţiei, controlul în trafic a fost organizat ieri dimineaţă, cele două maşini fiind depistate la intrarea în municipiul Suceava dinspre Botoşani.
Mai întâi, într-un autoturism Dacia Logan, cu numere de înmatriculare de Arad, inscripţionat taxi, condus de Nelu H., din Petroşani, au fost descoperite 6.090 de pachete de ţigări, mărcile Winston, Monte Carlo şi More, pentru care nu existau acte de provenienţă. Marfa, cu o valoare în vamă de 25.578 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, conducătorul auto fiind amendat cu suma de 50.000 de lei (500 de milioane de lei vechi), în baza OG 92/2003, privind Codul de Procedură Fiscală.
La scurt timp, a fost tras pe dreapta şi un autoturism Peugeot, cu numere de înmatriculare de Bacău, condus de Ana M., din Hunedoara. În maşină au fost găsite 4.390 de pachete de ţigări de contrabandă, mărcile Winston, Monte Carlo şi More, în valoare de 18.438 de lei. Şi în acest caz, pe lângă faptul că marfa a fost confiscată, femeia a fost sancţionată contravenţional cu 50.000 de lei.
Ţigările Winston şi Monte Carlo erau aduse din Republica Moldova, în timp ce pachetele More erau de provenienţă ucraineană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţigări confiscate şi amenzi imense, după un control al inspectorilor vamali.
 Vizualizări articol: 2935 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ţigări confiscate şi amenzi imense, după un control al inspectorilor vamali5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei