Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 aug 2008 - Anul XIII, nr. 182 (3863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liga I

Ce chin pentru primele puncte obţinute de Steaua!

Echipa Steaua Bucureşti a obţinut, duminică, prima victorie în Liga I în sezonul 2008/2009, după ce s-a impus, cu scorul de 2-1 (1-0), în faţa formaţiei FC Braşov, în etapa a doua a competiţiei.

Steaua a deschis scorul în minutul 32, prin Dayro Moreno, care a profitat de o degajare greşită a portarului Bogdan Stelea şi a înscris cu un lob de la 20 de metri lateral stânga în poarta goală, cu toate eforturile lui Oros de a evita golul.

FC Braşov a egalat în minutul 54, prin nou-intratul Roman, care a înscris cu un şut de la 25 de metri care l-a surprins pe Zapata, care a atins balonul, fără a reuşi, însă, să evite golul.

În minutul 56, atacantul stelist Arthuro a trimis mingea în transversala porţii apărate de Stelea. Mingea a revenit la Dayro Moreno, care a încercat un dribling şi a căzut în careu între doi jucători ai oaspeţilor. Steliştii au cerut penalti, însă arbitrul a lăsat jocul să continue.

Arthuro a marcat cu capul golul de 2-1 al Stelei, în minutul 89, când o centrare de pe dreapta a lui Dayro Moreno l-a găsit nemarcat la 6 metri.

La partidă au asistat 18.000 de spectatori, între care şi 100 de suporteri ai formaţiei FC Braşov, care au ajuns la stadion după începerea partidei.

 

Lăcătuş vrea rezultate pentru a salva moralul jucătorilor

Tehnicianul Marius Lăcătuş a declarat, duminică seară, că Steaua trebuie să obţină în continuare rezultatele bune pentru a avea linişte.

"Nu a fost deloc uşor şi din păcate în mare parte mi se datorează, pentru că am fi putut să ne desprindem decisiv. În repriza a doua am avut ocazii multe, iar la primul şut al lor pe spaţiul porţii am luat gol. Felicit echipa mea pentru ardoare şi efort. Trebuie să obţinem rezultate bune în continuare pentru a avea linişte. Suntem maturi şi obişnuiţi cu presiunea. N-am marcat mai mult şi din cauza ghinionului, dar şi a soluţiilor alese. Dacă nu câştigam acum nu era bine nici pentru moral nici pentru relaţia cu suporterii, dar cu această victorie sper ca moralul echipei să crească", a spus Lăcătuş.

Tehnicianul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat că momentele decisive care au împiedicat formaţia sa să obţină un rezultat bun au fost ratarea lui Sburlea şi accidentarea lui Nicolae Constantin.

Răzvan Lucescu a spus că îi pare rău că FC Braşov nu a obţinut un rezultat de egalitate. "Ar fi însemnat mult pentru noi şi aş fi fost foarte mulţumit. Roman a înscris al doilea lui gol în Liga I. Trei ani am jucat cu baricade în faţă, lasă-i şi pe alţii să se chinuie. Oricum, noi nu am pregătit meciul ca să ne apărăm. Steaua ne-a împins spre careul nostru şi nu înseamnă că nu am vrut noi să jucăm, ci că şi Steaua are forţa ei", a menţionat tehnicianul.

 

Dinamo, victorie din penalti

Echipa Dinamo Bucureşti a obţinut prima victorie în actuala ediţie a Ligii I, după ce a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Gaz Metan Mediaş, în etapa a doua, unicul gol al meciului fiind marcat din penalti de Florin Bratu.

În minutul 21, arbitrul Marius Martiş a acordat un penalti pentru Dinamo după un henţ al lui Rafael dos Santos, jucătorul echipei Gaz Metan fiind eliminat. Lovitura de departajare a fost executată de Ionel Dănciulescu care a ratat.

Dinamo a mai primit un penalti în minutul 26 după un fault asupra lui Thiago. De această dată, cel care a executat a fost Florin Bratu, care a şi marcat. Lovitura de începere a meciului a fost dată de administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, care a împlinit, sâmbătă, 60 de ani. Înainte de începerea meciului a fost prezentat, pe tabela electronică, un material cu Cornel Dinu, cu faze din meciuri şi interviuri.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, l-a premiat pe Cornel Dinu şi jucătorii au intrat pe teren cu tricouri cu numărul 6 şi cu numele lui Dinu. Galeria dinamovistă a afişat un banner pe care scria "La Mulţi Ani, Mister".

 

Rednic, nemulţumit de jocul echipei

Antrenorul Mircea Rednic a declarat că formaţia pe care o pregăteşte a obţinut trei puncte de care avea nevoie, dar şi-a manifestat nemulţumirea faţă de jocul prestat de echipa sa.

"O victorie importantă cu o echipă care ne-a pus probleme, chiar dacă a jucat în zece oameni. Sunt trei puncte de care aveam nevoie. Sigur, nu sunt încă mulţumit de joc, dar eu cred că suntem încă în perioade de pregătire, pentru că meciurile pe care le-am avut nu au fost suficiente. Se caută şi echipa, am făcut şi câteva schimbări. Ce m-a deranjat a fost că era vorba de inteligenţă aici. Când ai un om în plus se joacă altfel. Noi am intrat în jocul lor, am jucat direct pe poartă în loc să pasăm. Au fost ocazii, dar în faţa porţii nu au reuşit să se concentreze. De alergat au alergat, nu am ce să le reproşez", a spus Rednic.

Rednic a cerut suporterilor să aibă răbdare cu echipa şi să o susţină în continuare. "Noi începem mai greu, aşa s-a întâmplat şi în primul an când am venit la Dinamo: am bătut în primele cinci-şase etape numai cu 1-0, mai chinuit. Le cer suporterilor să aibă răbdare şi să suţină echipa. Am vorbit cu doctorul şi cred că Bratu va fi recuperat până la meciul cu Otopeniul", a mai spus tehnicianul echipei Dinamo.

 

CFR Cluj, victorie cu două autogoluri

CFR Cluj a reuşit al doilea succes consecutiv din acest sezon, duminică, în faţa formaţiei Gloria Buzău, scor 2-0 (1-0), într-o partidă din cadrul etapei a doua a Ligii I, disputată pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu".

În minutul 14, Perreria a centrat de pe partea stângă, iar fundaşul portughez al oaspeţilor, Diogo, a intervenit cu pieptul pe traiectoria balonului şi l-a deviat în propria poartă.

În minutul 68, Diego Ruiz a înscris în poarta lui Mincă însă reuşita sa a fost anulată de arbitrul Marius Avram, la o semnalizare a tuşierului Aurel Oniţa, pentru o poziţie de ofsaid.

CFR Cluj a trecut pe lângă 2-0 în minutul 71, când un şut-centrare al lui Tony, de pe dreapta, a lovit transversala porţii apărate de Mihai Mincă.

În minutul 80, Dubarbier a încercat să-l angajeze pe Semedo, Alexandru Tudose a încercat să respingă, dar a deviat balonul în plasa porţii lui Mincă, prins pe picior greşit de execuţia coechipierului său, iar scorul a devenit 2-0.

 

Paszkany: „Ne păstrăm golurile pentru meciul cu Rapid”

Antrenorul Ioan Andone a declarat că evoluţia mai puţin reuşită din partida cu Gloria Buzău a venit pe fondul relaxării jucătorilor săi după victoria categorică din prima etapă, când CFR s-a impus cu 4-0 în faţa nou-promovatei CS Otopeni.

"Am avut jocul la discreţie, dar nu am avut cursivitate. Băieţii au fost relaxaţi după acel 4-0 cu Otopeniul. Ocazii ne-am creat, dar, din păcate, şi-a creat şi Buzăul, ceea ce nu e bine în perspectiva partidei grele care ne aşteaptă cu Rapid. E pentru prima oară în carieră când câştig cu două autogoluri. 4-0 cu Otopeni a fost un scor înşelător şi Trică nu a fost într-o zi prea fericită. Şi-a creat ocazii, dar nu a reuşit să marcheze", a spus Andone.

Principalul finanţator al CFR-ului, Arpad Paszkany, a declarat că jucătorii şi-au păstrat golurile pentru meciul din etapa următoare cu Rapid, după ce ardelenii au câştigat prin două autogoluri ale oaspeţilor.

 

Vasluiul a câştigat derbiul Moldovei de la Iaşi

Formaţia FC Vaslui a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa Poli Iaşi, înregistrând astfel a doua victorie consecutivă din acest sezon, după cea din partida cu Steaua, scor 1-0, în timp ce ieşenii au pierdut a doua oară consecutiv.

Bersnjak a deschis scorul pentru Poli Iaşi în minutul 26, dintr-o lovitură liberă executată în timp ce portarul Kuciak aranja zidul.

În minutul 33, FC Vaslui a egalat prin Temwanjera, care a interceptat mingea şi a trimis-o în plasă după un pas greşit la portar al fundaşului Adrian Ilie, de la Poli Iaşi.

Vasluienii au preluat conducerea în minutul 40, când, la o lovitură liberă de pe partea stângă executată de Aliuţă, Brăneţ a ieşit greşit şi Cânu a trimis mingea în poartă din şase metri.

În minutul 53, Ljubinkovici a înscris golul de 1-3, şutând de pe dreapta din careu la colţul lung, după ce a profitat de o imprecizie a jucătorilor ieşeni.

 

Clasamentul Ligii I este următorul:

1. CFR Cluj 2 2 0 0 6-0 6 (+3)
2. Rapid Bucureşti 2 2 0 0 5-0 6 (+3)
3. FC Vaslui 2 2 0 0 4-1 6 (+3)
4. FC Timişoara 2 1 1 0 4-1 4 (+1)
5. Oţelul Galaţi 2 1 1 0 5-3 4 (+1)
6. Dinamo Bucureşti 2 1 1 0 2-1 4 (+1)
7. Unirea Urziceni 2 1 0 1 3-3 3 (0)
8. FC Braşov 2 1 0 1 2-2 3 (0)
9. Steaua Bucureşti 2 1 0 1 2-2 3 (0)
10. Universitatea Craiova 2 1 0 1 2-2 3 (0)
11. Gloria Bistriţa 2 1 0 1 2-3 3 (0)
12. Farul Constanţa 2 1 0 1 1-2 3 (0)
13. FC Argeş 2 0 1 1 3-4 1 (-2)
14. Gaz Metan Mediaş 2 0 1 1 2-3 1 (-2)
15. Pandurii Târgu Jiu 2 0 1 1 1-4 1 (-2)
16. Gloria Buzău 2 0 0 2 0-3 0 (-3)
17. Politehnica Iaşi 2 0 0 2 1-5 0 (0)
18. CS Otopeni 2 0 0 2 1-7 0 (-3).
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce chin pentru primele puncte obţinute de Steaua!.
 Vizualizări articol: 628 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ce chin pentru primele puncte obţinute de Steaua!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei