Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 ian 2014 - Anul XIX, nr. 9 (5518)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

DSP

Curăţenia şi dezinfecţia din spitalele sucevene, verificate de Ministerul Sănătăţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Toate spitalele din judeţ vor fi controlate de inspectorii sanitari, verificările urmărind modul de efectuare a dezinfecţiei, dezinsecţiei şi deratizării din aceste unităţi sanitare, precum şi stocurile de materiale şi produse destinate acestor activităţi. Acţiunea de control va demara la 1 martie, dar într-o primă fază spitalele sucevene trebuie să transmită un raport către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) în care să prezinte planul de achiziţie a produselor de curăţat şi programul după care se realizează operaţiunile de curăţenie. Informarea trebuie trimisă până cel târziu în data de 16 ianuarie, a precizat ieri directorul executiv al DSP Suceava, dr. Ludovic Abiţei.

Toate spitalele publice vor fi controlate de inspecţia sanitară, de la 1 martie, la capitolul curăţenie, context în care ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, le-a solicitat preşedinţilor de Consilii Judeţene să sprijine acţiunea dispusă de la nivel central.

Verificările se vor finaliza până la 31 mai, urmând ca rezultatele să fie făcute publice la sfârşitul lunii iunie, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătăţii. În document, Eugen Nicolăescu explică faptul că, indiferent de situaţia din sistemul sanitar românesc, care în opinia sa este nesatisfăcătoare în prezent, atât pentru pacienţi, cadre medicale, cât şi pentru autorităţi, un standard elementar de curăţenie şi igienă trebuie asigurat de toţi managerii unităţilor sanitare, fapt care ar demonstra respect atât faţă de profesioniştii din sistem, cât şi faţă de pacienţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Curăţenia şi dezinfecţia din spitalele sucevene, verificate de Ministerul Sănătăţii.
 Vizualizări articol: 1316 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Curăţenia şi dezinfecţia din spitalele sucevene, verificate de Ministerul Sănătăţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei