Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 mai 2010 - Anul XV, nr. 113 (4404)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O actriţă americană acuză medicii români că au operat-o de apendicită deşi avea probleme la colecist

Actriţa americană Jana Kramer susţine, într-un interviu acordat revistei americane Maxim, că în 2005, aflată în România pentru filmările de la pelicula "Return of the Living Dead: Necropolis", a fost diagnosticată greşit de medicii români, fiind operată de apendicită, deşi avea probleme la colecist.

Jana Kramer s-a aflat în România în 2005 pentru filmările la pelicula "Return of the Living Dead: Necropolis", în regia lui Ellory Elkayem.

Ea susţine, în interviul acordat revistei americane Maxim, că a ajuns la spital pentru că se simţea rău şi că medicii români au diagnosticat-o greşit, fiind supusă unei operaţii de apendicită care i-ar fi pus în pericol viaţa.

"M-am simţit rău. Nu voiam să mă plâng şi să fiu considerată o povară. În cele din urmă, a trebuit să merg la spital. Doctorul de-abia vorbea engleză, dar mi-a spus că trebuie să îmi scot apendicele", a declarat Jana Kramer.

Actriţa mai spune că se simţea din ce în ce mai rău şi a decis să plece în Statele Unite pentru a fi consultată de un alt doctor. Kramer precizează că doctorul american i-a spus că îi fusese extirpat apendicele degeaba, pentru că avea probleme la colecist.

"Ei (doctorii din România, n.r.) au făcut operaţia şi cele şase zile de recuperare s-au transformat în două săptămâni, pentru că m-am îmbolnăvit de pneumonie în spital. Am zburat înapoi în SUA şi doctorii mi-au explicat că nu era vorba de apendicită ci de vezica biliară. Dacă nu mă operam, puteam să mor", a spus actriţa.

Jana Kramer este cunoscută în principal pentru roluri în seriale, cum ar fi "One Tree Hill", "Grey's Anatomy" sau "Entourage".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O actriţă americană acuză medicii români că au operat-o de apendicită deşi avea probleme la colecist.
 Vizualizări articol: 726 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O actriţă americană acuză medicii români că au operat-o de apendicită deşi avea probleme la colecist0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei