Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 26 (7638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bilanț

2 februarie, Ziua Internațională a Tineretului Ortodox

În cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților funcționează și Departamentul Activități Tineret, Tabere, Proiecte Școli și Parohii. În cadrul Arhiepiscopiei noastre, de 2 ani activează Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS). Proiecte majore ale Asociației Tinerilor Ortodocși Suceveni1. Constituirea unei rețele de tineri voluntari în întreaga Arhiepiscopie (în desfășurare, 400 de tineri până în prezent).2. 20 de tone de cartofi donate de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților Spitalelor din Eparhie (50 de tineri voluntari).3. Caravana medicală pentru copii, în parteneriat cu „Caravana cu medici” și Asociația Culturală „Sfântul Mitropolit Dosoftei” (au fost consultați gratuit 190 de copii din Sucevița de către 25 de medici voluntari - consultații pediatrice, stomatologice, oftalmologice, ecografice și generale).4. Campania de Voluntariat „Ne pasă! Vă suntem alături! Cu noi este Dumnezeu!” (perioada Pandemiei - 15.03.2020 - prezent, în desfășurare) - 771 de familii ajutate.5. Campania „Sunt voluntar, sunt responsabil!” - Campanie de responsabilitate și empatie socială: lucrul de care te poți lipsi e de mare nevoie și de folos altuia care e în lipsuri!” - din 03.06.2020 - prezent (în desfășurare) - până acum s-a contribuit mult la construirea unei case, la acoperișul unei alte case și au fost ajutate 35 de familii cu bunuri și alimente în valoare de 25.000 de lei.6. Proiectul „Pentru noi!” - Activități recreative și distractive (sport și mișcare), întâlniri, jocuri de societate, seri de film și drumeții, excursii și tabere (săniuș, ciclism, fotbal, rafting, iarbă verde, drumeții, alpinism, paintball).7. Ateliere de Artă Populară.8. Corul misionar al tinerilor (Concerte și Liturghii misionare în comunitățile eparhiei izolate, unde nu este cor și tinerii sunt puțini) - se promovează cu bucurie portul popular.9. Piese de teatru, la loc de cinste este piesa de teatru „Ne pasă!” (stop bullying-ului, viloenței între tineri, a prejudecăților și etichetărilor sociale).10. Proiectul - Compuneri în Pandemie - Bogăția - cea mai mare bogăție a omului (200 de compuneri ale tinerilor ATOS și ale elevilor de la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava). Pentru informații suplimentare despre activitățile Asociației Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS), însoțite de fotografii, puteți accesa https://www.facebook.com/atos.suceava/.(Pr. Justinian-Remus Cojocar)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 2 februarie, Ziua Internațională a Tineretului Ortodox.
 Vizualizări articol: 257 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 februarie, Ziua Internațională a Tineretului Ortodox0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei