Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 26 (7638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

Activități consacrate nonviolenței în mediul școlar, la Școala Gimnazială Nr. 4 Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru al doilea an consecutiv, elevi și profesori ai Școlii Gimnaziale Nr. 4 Suceava au participat prin diverse activități la proiectul județean RESPECT, în săptămâna 25-30 ianuarie 2021, consacrată  nonviolenței în mediul școlar.

Activitățile școlii, reunite în proiectul  - Solidari întru RESPECT - au avut loc de această dată în mediul online, pe platformele Google Classroom și Google Meet, și au fost coordonate de profesor Claudia-Adriana Ţuca, coordonator de programe şi proiecte educative, împreună cu profesor Angela-Brînduşa Zegrea, respectiv directorul școlii, profesor Petronela Bobric.

Proiectul a urmărit, conform spuselor consilierului educativ al școlii, profesor Claudia Adriana Țuca,  promovarea în rândul elevilor a valorilor de respect, acceptare, solidaritate, empatie şi toleranţă, crearea unui mediu educațional armonios, unde fiecare elev să se simtă în deplină siguranță, să se manifeste cu responsabilitate, să fie capabil să-și gestioneze emoțiile, indiferent de circumstanțele în care se desfășoară actul educațional- în mediul online sau față în față.

Valoroasa echipă de proiect, formată din profesorii pentru învățământ primar sau gimnazial Carmen Simona Corneanu, Bogdan Nistor, Mirela Mazilu,  Daniela-Maria Zofotă, Crina Miron, Lenuţa Bujor, Veronica Moscaliuc, Cătălina Miron, Alina Fodorea, Monica Marchitan, Lăcrămioara Movilă,  Felicia Maftei,  Ioana Gontariu, Georgiana Puiu, Florin Aniţului, Claudia Adriana Țuca, Brîndușa Zegrea, precum și consilierul şcolar Ramona Întorsură, a implicat elevii în activităţi multiple și variate, adaptate nivelului de vârstă a educabililor.

Sub atenta îndrumare a dascălilor, sprijiniți de părinți, elevii și-au exprimat ideile și opiniile despre modalitățile de contracarare a violenței și au răspuns în mod creativ solicitărilor de a realiza materiale în format letric sau digital, cum ar fi: postere, colaje, lucrări grafice și plastice, prezentări powerpoint, filmulețe, eseuri, poezii.

„Mobilizarea în număr mare a cadrelor didactice, precum și receptivitatea elevilor în privința participării la proiectul Solidari întru RESPECT au demonstrat reușita acestui demers extrașcolar de amploare, găzduit de mediul virtual. Consider că elevii au dobândit o înțelegere mai clară asupra faptului că la școală nu este obligatoriu să înveți bine, ci să înveți binele, să îl practici, să-l transformi apoi într-un mod de viață”, a concluzionat profesorul Brîndușa Zegrea, unul dintre coordonatorii proiectului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Activități consacrate nonviolenței în mediul școlar, la Școala Gimnazială Nr. 4 Suceava.
 Vizualizări articol: 443 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Activități consacrate nonviolenței în mediul școlar, la Școala Gimnazială Nr. 4 Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei