Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 apr 2017 - Anul XXII, nr. 92 (6508)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De ce trebuie să ai mai multă dragoste de Dumnezeu decât frică?

Nu trebuie, ci acesta este Darul lui Dumnezeu! Pe măsură ce ne apropiem de El, frica se transformă în iubire! Relaţia reală dintre noi şi Dumnezeu este dragoste. Dar pentru că noi nu ştim, ne este frică. Frică, atunci când Îl considerăm departe. Pe măsură ce-L cunoaştem, descoperim că frica este altceva decât ce bănuim noi. Însă, din ce am discutat eu cu alţii şi din propria experienţă, frica de Dumnezeu vine de la frica pe care-am avut-o de tata. S-ar putea ca dumneavoastră să fi fost răsfăţaţi, să nu mai aveţi asemenea probleme, însă copiii care au crescut în familii în care tata a fost extrem de violent sau dur, foarte greu au putut să se gândească la Dumnezeu ca Tată. Dar, pe măsură ce înaintăm în credinţă şi simţim că Dumnezeu ne iubeşte, începem să ne simţim iubiţi, începem să ne răsfăţăm şi de-abia după ce ne-am răsfăţat binişor în casa lui Dumnezeu şi în faţa lui Dumnezeu, apare frica sfântă, frica iubire, frica să nu întristezi o iubire atât de mare şi atât de frumoasă. Nu cred că există trebuie în viaţa duhovnicească. E un cuvânt care nu-mi place. Şi dacă cineva zice: „Trebuie cutare lucru.“, fac eu să iasă invers, chiar dacă e vorba despre ascultare... E un cuvânt care ucide libertatea... Dumnezeu nu spune „trebuie“, ci „dacă vrei…“. Dacă ţi-e frică, strigă la El: „Doamne, mi-e frică de Tine!“. Dacă simţi nevoia să-L iubeşti mai mult, zi: „Doamne, vreau să Te iubesc mai mult!“. El rezolvă treaba asta în mod concret.

(Sursa: Doxologia.ro)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De ce trebuie să ai mai multă dragoste de Dumnezeu decât frică?.
 Vizualizări articol: 1760 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
De ce trebuie să ai mai multă dragoste de Dumnezeu decât frică?5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei