Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 105 (5312)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Cronica religioasă

Floare de muşcată, ediţia a II-a, la Parohia „Izvorul Tămăduirii” – Burdujeni

 

Sub acest generic se desfăşoară miniproiectul filantropic-social al grupei de cateheză al Parohiei „Izvorul Tămăduirii” – Burdujeni, Suceava. Acesta aduce în faţa copiilor problemele vârstnicilor şi nevoile lor de îngrijire. Totodată, încearcă să-i conştientizeze că datorită celor care sunt acum în vârstă, trăiesc ei azi.

Pentru că anul trecut proiectul ”Floare de mușcată” s-a bucurat de o atenție deosebită a celor care au participat la el, cât și a celor care au încurajat inițiativa, grupa de cateheză a parohiei a continuat și anul acesta lucrarea întru ajutorarea semenilor și întru bucuria lui Dumnezeu.

Astfel, prin grija doamnei Viorica Procopiuc, artist popular din Moldovița, câțiva copii au deprins meșteșugul încondeierii și a închistririi ouălor. Alții, deprinși fiind cu lucrurile pe care le-au făcut și anul trecut, au continuat să le facă și anul acesta, învățându-i și pe alții, mai noi alăturați grupei de cateheză.

Azi, de hramul bisericii, grupa organizează o expoziție cu vânzare a lucrurilor meșteșugite de tinerii parohiei, după slujba Sfintei Liturghii. Ei așteaptă pe toți cei care prețuiesc munca, să vină și să vadă ce pot ei face, pentru a demonstra încă o dată, că tinerii din ziua de azi sunt așa cum îi creștem. Depinde de noi toți dacă îi creștem frumos în Hristos, în duhul muncii, al dragostei și al păcii sau îi lăsăm să ni-i crească televizorul și să ne plângem tot timpul de ei.

Sfânta Liturghie se va săvârși de la ora 9:30, urmată de o agapă frăţească, iar sfinţirea apei şi Sfântul Maslu de la orele 18:00.

Pentru mai multe detalii şi fotografii, vizitaţi

www.izvorul-tamaduirii.ro

Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toţi!

(pr. Bogdan IACOBAN)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Floare de muşcată, ediţia a II-a, la Parohia „Izvorul Tămăduirii” – Burdujeni.
 Vizualizări articol: 928 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Floare de muşcată, ediţia a II-a, la Parohia „Izvorul Tămăduirii” – Burdujeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei