TOYOTA - Noul Yaris electric hybrid
TOYOTA - Noul Yaris electric hybrid
TOYOTA - Noul Yaris electric hybrid
 
sâmbătă, 26 nov 2011 - Anul XVI, nr. 280 (4878)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9266 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,0881 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Shopping City Suceava
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reţete de post

Pizza cu ciuperci

Ingrediente: 600 gr făină, 300 gr. apă caldă, 50 gr. drojdie, o linguriţă margarină, o ceapă, un morcov, o ţelină mică, cimbru, 2 cutii pastă de roşii, 100 gr. măsline, o cutie ciuperci, sare, piper.

Mod de preparare:

Se amestecă făina cu drojdia desfăcută în puţină apă călduţă, apoi se adaugă apa caldă, margarina şi puţină sare.

Se face un aluat, care se lasă sa crească în tava unsă şi tapetată cu făină. Ceapa, morcovul şi ţelina se curăţă, se dau pe răzătoare şi se călesc. Se adaugă cimbru, piper şi pasta de roşii.

Pentru a se înmuia sosul se adaugă puţină apă. Se lasă să se răcorească, apoi se întinde peste aluatul crescut. Se ornează cu măsline tăiate feliuţe şi ciuperci. Se dă la cuptor 30-40 de minute.

Durata: 60 minute
Complexitate: medie

 

Saramură de macrou

Ingrediente: macrou, sare, piper, cimbru, usturoi, ulei

Mod de preparare: 

Macroul tăiat pe lungime, fără cap, se spală bine şi se sărează uşor. După 15 minute, se frige pe grătar de lemne sau pe aragaz, pe gril. De preferat, la grătar de lemne, se scurge grăsimea şi iese mai gustos. Pe aragaz faci saramura din apă, un praf de sare, piper, două linguri de ulei, un vârf de lingură de cimbru. Să dea în fiert, apoi laşi să se răcească. Când peştele e fript, fierbinte, după grătar, se scufundă în saramură rece. La final, trei, patru căţei de usturoi, îi zdrobeşti cu lama cuţitului şi îi pui peste peştele din saramură. Fă şi o mămăliguţă şi sigur ai să repeţi meniul cât de des ai să poţi.

Durata: 1oră

Complexitate: Redusă

(sursa: www.bunatati.ro)

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reţete de post.
 Vizualizări articol: 634 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reţete de post0.05

Facos Suceava
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei