Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 nov 2011 - Anul XVI, nr. 280 (4878)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Motive de alertă

Violatorul minorei de 11 ani a mai făcut şi alte victime

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Violul unei fetiţe de 11 ani cu retard mintal de către un tânăr originar din Suceava, un caz ce părea izolat, începe să capete imaginea unui fenomen îngrijorător şi extrem de periculos. Cu ocazia audierilor în faţa judecătorilor care au decis arestarea lui Lucian Cristian Dănilă, de 31 de ani, spre stupefacţia generală, individul a mărturisit şi alte fapte similare.

Munca procurorilor şi poliţiştilor se va dovedi însă extrem de dificilă. Şi asta pentru că, după declaraţiile din sala de judecată, agresorul a refuzat să mai ofere amănunte cu ocazia audierilor ulterioare. „Am extins cercetările şi vom vedea dacă se vor concretiza, dar credem că este necesară privarea de libertate în continuare a bărbatului, întrucât lăsarea lui în libertate prezintă un pericol real", a declarat Titiana Ungureanu, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Originar din Tudora, dar locuind fără forme legale în judeţul Suceava, prin Şerbăuţi, Calafindeşti sau Milişăuţi, Lucian Cristian Dănilă are antecedente penale, el figurând cu două condamnări pentru furt.

Bărbatul a fost arestat pentru 29 de zile după ce duminică seară a acostat o copilă de numai 11 ani, cu retard mintal, căreia i-a promis că o va lua de soţie. Minora a fost luată de acasă, din satul Cătămărăşti Deal, judeţul Botoşani, şi dusă la Şerbăuţi. Aici, tânărul a întreţinut cu ea raporturi sexuale în mai multe rânduri, timp de două zile.

Totul a ieşit la iveală după ce părinţii fetei au sunat luni la poliţie pentru a reclama dispariţia minorei. În urma investigaţiilor, anchetatorii au aflat de tânăr şi au descins la Pătrăuţi, la locuinţa lui. Examenul medico-legal a dovedit că micuţa a fost agresată sexual, iar poliţiştii l-au ridicat pe bărbat.

 

La Şerbăuţi, oamenii sunt şocaţi de activităţile lui Dănilă

La Şerbăuţi, unde primise o casă din partea unui sătean pentru a locui temporar, oamenilor nu le-a venit a crede cu se ocupa Dănilă. Mircea Leuciuc, proprietarul casei unde bărbatul a violat-o pe fata de 11 ani, s-a arătat şocat de cele întâmplate şi mărturiseşte că chiar a avut o discuţie cu „chiriaşul” său. „Am văzut fata şi mi-am dat seama că e cam mică. Am întrebat-o câţi ani are şi a zis că 15 şi că o va lua de nevastă. Eu i-am spus să-şi bage minţile în cap şi să plece acasă, că el (n.r. – Dănilă) mai umblă şi cu alte femei”, a povestit Mircea Leuciuc.

Acum, anchetatorii încearcă să afle identitatea celorlalte victime, precum şi dacă acestea sunt doar din judeţul Botoşani sau şi din Suceava. Între timp, fata violată a fost preluată de angajaţii Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului şi a fost internată în Centrul de primire a minorilor în regim de urgenţă, unde va fi consiliată psihologic. Totodată, anchetatorii au cerut şi o expertizare psihiatrică a micuţei pentru a stabili nivelul de dezvoltare psihică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Violatorul minorei de 11 ani a mai făcut şi alte victime.
 Vizualizări articol: 2599 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Violatorul minorei de 11 ani a mai făcut şi alte victime5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei