Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 iul 2008 - Anul XIII, nr. 165 (3846)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iubirea - prima lege divină

Toţi marii înţelepţi au fost de acord cu faptul că iubirea este prima lege divină pe care omul trebuie să o respecte pentru a fi în armonie cu el însuşi, cu ceilalţi şi cu întreg universul. Deci, este important să reţinem că IUBIREA este întotdeauna prima lege divină.

 

Avem ceea ce merităm

IUBIREA, aşa cum o înţeleg înţelepţii, este ACŢIUNEA de a fi un focar de fericire şi sublimă împlinire, în acelaşi spaţiu cu alte fiinţe, ceea ce înseamnă că iubirea este reală, la fel de reală ca şi noi înşine.

Iubirea, atunci, nu mai este o idee abstractă sau un concept intelectual steril, ci este trăită ca ceva divin, inefabil, pe care îl manifestăm, în ultimă instanţă, cu întreaga noastră fiinţă dilatată în nemărginire.

Pretutindeni în Univers există conştiinţă şi fiinţe capabile să ia, la modul conştient, propriile lor decizii. Iubirea universală cosmică nu pierde niciodată controlul: legile ei sunt la fel de logice, exacte şi implacabile ca şi legile fizicii. Ea este un mare mister şi de aceea nu putem spune, în acest moment al evoluţiei noastre, că avem totală cunoştinţă despre aceste legi. Şi totuşi, la un anumit nivel de evoluţie spirituală, oricine ajunge să ştie că, în orice situaţie, avem cu toţii exact ceea ce merităm. De aceea, cu cât dăruim mai multă iubire, cu atât vom primi mai multă iubire, şi de cele mai multe ori generozitatea Divinului face să primim de mii de ori mai mult decât noi oferim.

 

„Iubeşte mult şi mult vei fi iubit”


Aceasta este legea, aşa cum afirma şi Iisus: „Iubeşte mult şi mult vei fi iubit."

Totul depinde numai de tine

Poate că mulţi dintre noi nu sunt mulţumiţi de nivelul la care existăm în Univers, dar, în realitate, noi suntem AICI în urma liberei noastre decizii de a ne expansiona în iubire sau de a ne retrage suspicioşi de la ea. Creierul şi corpul pe care îl ai în prezent, familia, societatea, momentul istoric în care ai fost născut, toate acestea, şi multe altele, au fost determinate, prin acţiunile tale anterioare, de tine însuţi, de gradul tău de expansiune, de cât de mult ţi-ai dorit sau îţi doreşti să iubeşti. Nimeni nu ţi-a făcut nimic pe nedrept, nimeni nu te-a pedepsit din întâmplare, nimeni nu te-a forţat. Totul depinde numai de tine. În experienţa fiecărei secunde pe care o trăieşti, există o absolută justiţie. Nimic nu e ascuns, nimic nu e pierdut, nimic nu e uitat, nimeni nu e niciodată abandonat.

(Sursa: ro.j-lorber.com)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iubirea - prima lege divină.
 Vizualizări articol: 762 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Iubirea - prima lege divină5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   LUATI-AMINTE! trimis de
(16 iul 2008, 13:54:43
Prea putine urechi cu multe timpane sparte... Din pacate!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei