Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 59 (7060)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur anunță că Wizz Air a introdus zboruri din Suceava către Germania, la Memmingen

Marţi, 12 Martie 2019 (13:01:05)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că Wizz Air a introdus noi curse aeriene din Suceava către Germania, pe aeroportul din Memmingen. Gheorghe Flutur a precizat că zborurile către Germania vor începe să fie operate începând cu data de 17 iunie 2019, biletele fiind puse deja în vânzare pe site-ul Wizz Air.

”O veste foarte bună, extrem de importantă, pot sa va anunț de aici de la Graz, unde suntem cu o delegație a Județului Suceava. Se introduc zboruri de la Suceava spre Germania, aeroportul din Memmingen. Cursele, cu o frecvență de 3 zboruri pe săptămână, luni, miercuri și vineri, se introduc începând cu data 17 iunie, vor fi operate de compania Wizzair”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a spus că acest lucru are loc după demersurile începute anul trecut de Consiliul Județean Suceava, în cadrul acțiunilor desfășurate în cadrul parteneriatului cu Regiunea Schwaben.

„Nu aveam curse spre Germania, spre centrul Europei. Acum Suceava este legată de cea mai dezvoltată zonă a Germaniei, Bavaria și Bad Wurtenberg.
De la aeroportul Memmingen situat la 100 de kilometri de Munchen și la 100 de kilometri de Stuttgart se poate ajunge foarte ușor în sudul Germaniei și sunt conexiuni cu toată Germania, dar și cu Austria sau Elveția”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

Imediat după introducerea noilor curse spre Germania, prețurile pentru un zbor, de la Suceava la Memmingen pleacă de la 99 de lei. Noile cursele aeriene vor decola de la Memmingen la ora 10:20 și vor ateriza la Suceava la 13:24. Zborurile din Suceava vor decola de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” la ora 13:55 și vor ateriza la Memmingen la ora 15:10.

Flutur a mai adăugat că vestea bună de astăzi este completată de depunerea proiectului tehnic pentru realizarea noului terminal al Aeroportul Ștefan cel Mare Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur anunță că Wizz Air a introdus zboruri din Suceava către Germania, la Memmingen.
 Vizualizări articol: 5502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 9 voturi
Flutur anunță că Wizz Air a introdus zboruri din Suceava către Germania, la Memmingen5.059

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei