Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 dec 2020 - Anul XXV, nr. 286 (7591)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

Marian Andronache: PMP a fost partidul care a inițiat legea pentru construcția Autostrăzii Nordului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PMP Suceava, Marian Andronache, a declarat că dezvoltarea infrastructurii din România reprezintă unul dintre punctele principale din programul de guvernare prezentat de acest partid. Marian Andronache se află pe primul loc pe lista PMP Suceava pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din data de 6 noiembrie 2020. Andronache a arătat că dezvoltarea infrastructurii de transport rutier, mai ales în ceea ce priveşte reţeaua de autostrăzi, este obligatorie pentru dezvoltarea României. „Criza sanitară a deschis un culoar important pentru investiții și atragerea de fonduri europene care trebuie fructificat pentru a moderniza infrastructura”, a spus Marian Andronache.

Liderul PMP Suceava a spus că pe primele două locuri în rândul priorităților acestui partid pentru dezvoltarea infrastructurii se află Autostrada Nordului (Vama Petea – Satu Mare – Baia Mare – Dej – Bistrița – Vatra Dornei – Suceava) și Autostrada Unirii (Târgu Mureş – Iaşi – Ungheni). Marian Andronache a subliniat faptul că PMP este partidul, prin parlamentarii săi, care a iniția legile pentru construcția celor două autostrăzi, legi care au fost votate în Parlament.
Pe de altă parte, Andronache a spus că pe lista de priorități a PMP în domeniul infrastructurii se află și autostrada Ploieşti – Braşov, autostrada Piteşti – Sibiu – parte a Coridorului IV pan european, autostrada Estului (Ploieşti – Buzău – Galaţi), pentru care există un proiect legislativ iniţiat de PMP, drumul expres Piteşti – Craiova. Președintele PMP Suceava a mai adăugat că la acestea se adaugă și reabilitarea și modernizarea rețelei de cale ferată din România, realizarea magistralei de transport pe apă Rin-Main-Dunăre care va lega Constanța de Rotterdam și Marea Neagră de Marea Nordului, branșarea a 80% din localități la apă-canal, precum și utilizarea prioritară a fondurilor europene şi a împrumuturilor de la BEI în detrimentul programelor finanțate exclusiv de la bugetul de stat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marian Andronache: PMP a fost partidul care a inițiat legea pentru construcția Autostrăzii Nordului.
 Vizualizări articol: 4154 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Marian Andronache: PMP a fost partidul care a inițiat legea pentru construcția Autostrăzii Nordului1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei