Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 40 (7041)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Flutur către PSD Suceava: „Aţi ratat şansa de a fi patrioţi, de a ţine la acest judeţ, cu riscul de a vă pune rău cu Teleormanul”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PNL Suceava şi al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, le-a transmis liderilor PSD Suceava că îi aşteaptă „în teren” pentru a explica populaţiei de ce s-au împotrivit mai multor proiecte pentru dezvoltarea judeţului. „Cu ce obraz veniţi în judeţul Suceava, domnilor parlamentari PSD-ALDE, şi cum veţi răspunde populaţiei la câteva întrebări?”, i-a întrebat Gheorghe Flutur pe liderii PSD Suceava. Flutur a spus că PSD a băgat în faliment 61 de localităţi prin programul „Utilităţi şi Mediu”, marca PSD Suceava, prin care, timp de 25 de ani, primăriile trebuie să plătească aproape 200 de milioane de euro în total, credit şi dobânzi, numai Primăria Câmpulung Moldovenesc având de achitat două milioane de euro anual. „Nu aţi avut curajul să susţineţi amendamentul nostru pentru construcţia de magistrale de gaz natural spre Vatra Dornei şi alte 50 de localităţi de care să beneficieze 80.000 de suceveni. Aţi votat împotriva acestui amendament când ştiţi că tot voi aţi mărit exagerat preţul lemnului de foc. Cu ce obraz veniţi să explicaţi că vă judecaţi cu 500 de biserici din judeţul Suceava, dorind să le luaţi proprietatea, şi aţi blocat conducta de gaz spre Dorna?”, este o altă întrebare a liderului PNL Suceava pentru PSD. Flutur îi mai întreabă pe parlamentari PSD „cu ce obraz” pot să vină şi să se uite în ochii sucevenilor când au întârziat şapte ani finalizarea unui rest al şoselei de centură a Sucevei, sufocând municipiul reşedinţă de judeţ. „Cu ce obraz veniţi pe Valea Bistriţei, unde de şapte ani durează lucrările la drumul care să ne lege de Pasul Prislop şi nu l-aţi terminat? Cu ce obraz le veţi explica sucevenilor că aţi fost împotriva modernizării DN 2 care leagă Suceava de Bucureşti şi care arată jalnic de la Fălticeni spre Roman? Cu ce obraz veţi veni în faţa sucevenilor ştiind că aţi votat împotriva realizării de sensuri giratorii şi modernizări de intersecţii ca să diminuăm numărul de accidente rutiere grave care, în guvernarea voastră, sunt cele mai multe din ţară?”, sunt alte întrebări puse de Gheorghe Flutur liderilor PSD Suceava. De asemenea, el le-a solicitat acestora să spună cum pot să le explice familiilor că s-au opus construcţiei unui spital de copii în Suceava, sau a unei săli polivalente, ca în toate marile oraşe din ţară, sau cum vor răspunde celor plecaţi la lucru în străinătate „dacă nu vă interesează investiţiile pentru dezvoltare ca să-i putem convinge să revină acasă”.

Flutur le-a transmis liderilor PSD Suceava să „nu ne aburiţi” cu proiecte care se datorează primarilor, pentru care nu au nici un merit. „Veţi avea un greu examen de trecut cu sucevenii şi vă garantez că vă vom întreba mereu de acest lucru, oriunde veţi fi. Nu încercaţi să aburiţi populaţia acestui judeţ, că nu ţine! Lumea este informată. Aţi ratat şansa de a fi patrioţi, de a ţine la acest judeţ, cu riscul de a vă pune rău cu Teleormanul. Vă aştept în teren să daţi explicaţii”, a încheiat Gheorghe Flutur. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur către PSD Suceava: „Aţi ratat şansa de a fi patrioţi, de a ţine la acest judeţ, cu riscul de a vă pune rău cu Teleormanul”.
 Vizualizări articol: 3008 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.22/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 9 voturi
Flutur către PSD Suceava: „Aţi ratat şansa de a fi patrioţi, de a ţine la acest judeţ, cu riscul de a vă pune rău cu Teleormanul”4.259

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei