Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 40 (7041)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Dacă mălai nu ai, nimic nu e

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scurt, despre fotbalul din campionatul intern, atât cât am prins până la ”ora închiderii”. După primele cinci meciuri din antepenultima etapă, se poate spune că suntem și noi la nivelul Ligii Campionilor. După acel 0-0 la pauză generalizat din LC, rezultat așijderea în toate aceste cinci meciuri ale noastre! Fiind noi încă și mai breji, nici în repriză nu ne-am omorât cu golurile. Chiar și unele pretenții sunt demne de Ligă, câteva vedete de la Cluj au jucat la alibi, dacă mălai nu ai...

Dacă, după finala din Qatar, simțim că ni s-a luat ceva ce consideram că era deja al nostru, în solidar cu Simona, să ne gândim la cum s-o fi simțit Svitolina cu o zi înainte! Chestiile aste nu se întâmplă într-o singură direcție, întrucât nu e o luptă între bine și rău, ca binele să învingă întotdeauna. Să luăm părțile bune, cum ar fi seria acea de 18-0, ceva ce eu, unul, nu-mi amintesc să fi văzut pe un teren de tenis! Posibil să nu fie chiar un record, se poate să se fi întâmplat și mai rău prin cine știe prin ce văgăună de turneu, dar aici era vorba de o finală de Premier. Iar când a mai fost caracterizat jocul Simonei ca fiind ”ultraofensiv”? Au mai fost și niște puncte absolut monumentale ale Simonei, pe tot parcursul turneului. Să nu uităm nici de locul câștigat în clasament, poziția secundă în clasamentul WTA publicat azi. Deci chiar avem ce pune pe talerul pozitiv al balanței. Problema a fost că rezervorul n-a avut energie decât pentru două seturi. Și poate că Simona ar fi reușit să închidă meciul, dar când vezi că adversara apelează la medic, ba chiar e necesar să meargă la vestiare, iar la întoarcere vine cu cel mai bun tenis al ei, ți se cam clatină încrederea, se cam relativizează reperele... Nu marșez la teoria conspirației, dar parcă accidentarea lui Mertens prea a fost cusută cu ață albă. Nu în fiecare zi ai norocul să te doară ceva și imediat să joci mai bine! Nici Tecău n-a avut noroc în finala de la Rotterdam, el și coechipierul Rojer pierzând în două tie-break-uri. Totuși, pentru ei e un lucru încă și mai încurajator faptul că au ajuns până în ultimul act.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dacă mălai nu ai, nimic nu e.
 Vizualizări articol: 1091 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Dacă mălai nu ai, nimic nu e5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei