Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 40 (7041)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Replică

PSD Suceava: „Șeful” liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, ridică minciuna la rang de virtute

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social-democraţii suceveni consideră că din dorinţa de a fi, din nou, pe prima pagină a mass-mediei, şeful liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, a declarat de la „tribuna sa liberală” că „PSD condamnă judeţul Suceava la izolare şi subdezvoltare”. PSD Suceava consideră că prin aceasta Gheorghe Flutur înfierează cu „mânie proletar-liberală” Guvernul PSD-ALDE şi  parlamentarii PSD de Suceava că nu ar fi votat amendamentele opoziţiei, în condiţiile în care în ultimii doi ani, în judeţ, guvernarea PSD a făcut investiţii majore, unele finalizate, altele în curs de desfăşurare, aducând fonduri de ordinul miliardelor pentru dezvoltarea acestei zone, această tendinţă păstrându-se şi în noul an bugetar. 

„Domnia sa consideră că respingerea amendamentelor parlamentarilor PNL de Suceava este cel mai grav lucru care se putea întâmpla judeţului nostru, fără a face, în schimb, nici o remarcă cu privire la oportunitatea sau realismul amendamentelor propuse de către colegii săi”, se arată într-un comunicat PSD. Potrivit aceleiaşi surse, Gheorghe Flutur a început deja spectacolul electoral, care îl are ca regizor pe nimeni altul decât preşedintele statului, ”şeful de facto al liberalilor”, Klaus Johannis, iar ca actori în roluri secundare, parlamentarii PNL, scopul fiind „colectarea de voturi pentru puşculiţa PNL”.

PSD Suceava a ţinut să-i reamintescă lui Gheorghe Flutur că judeţul Suceava ocupă primul loc pe ţară, primind de la Guvernul României cea mai mare sumă destinată  finanţării proiectelor aprobate prin PNDL II,  de aproximativ 840 de milioane de lei, la care se adaugă alte 82 de milioane lei pentru drumuri şi extinderi reţele electrice în alte 18 unităţi administrativ-teritoriale. De asemenea, PSD Suceava a transmis că judeţul Suceava este pe primul loc pe ţară şi la proiectele realizate prin Compania Naţională de Investiţii, fiind promovate 170 de investiţii.

 

PSD Suceava: Gheorghe Flutur a blocat proiectul pentru magistrala de gaz de la Câmpulung la Vatra Dornei

Social democraţii-suceveni au mai precizat că pentru o informare corectă a cetăţenilor judeţului, „şi eventual pe cei care se fac că nu înţeleg”, trebuie spus că pentru şoseaua de centură a Sucevei a fost alocată suma de 61,2 milioane de lei, suficientă pentru finalizarea lucrărilor în 2019, în timp ce pentru centura din Rădăuţi au fost alocate 35,3 milioane lei, iar pentru centura municipiului Fălticeni s-a alocat un milion de lei pentru refacerea studiului de fezabilitate. PSD Suceava a făcut referire şi la al doilea tronson al pârtiei de pe Rarău, precizând că pentru continuarea investiţiei Gheorghe Flutur ar fi trebuit să facă demersurile de scoatere a terenului din zona protejată, aflat în situl Natura 2000 Rarău-Giumalău, lucru care nu s-a întâmplat. Social-democraţii au adăugat că şi despre importanţa alimentării cu gaze naturale „îi vorbim lui Gheorghe Flutur din 2004”. „Oare cât tupeu trebuie să ai să afirmi că PSD se opune alimentării cu gaze naturale a localităţilor din judeţ, când domnia sa când era Ministru al Agriculturii şi Pădurilor a oprit, cu bună ştiinţă, proiectul aflat atunci in derulare, prin neacordarea avizului de traversare a fondului forestier de la Câmpulung către Vatra Dornei? Prin acea decizie, Gheorghe Flutur a condamnat zona de munte la subdezvoltare şi a privat locuitorii acestei zone minunate de  condiţii de trai civilizate compatibile cu anul în care ne aflăm”, se precizează în comunicat. În final, PSD Suceava i-a invitat pe suceveni să nu ia în serios ieşirea publică „a acestui PDL-ist convertit peste noapte în PNL-ist, pentru că, după cum bine ştim, ce se naşte din pisică, şoarece mănâncă, iar ce se naşte din PDL, cu bunăstarea românilor se joacă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava: „Șeful” liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, ridică minciuna la rang de virtute.
 Vizualizări articol: 1623 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
PSD Suceava: „Șeful” liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, ridică minciuna la rang de virtute2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei