Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 dec 2016 - Anul XXI, nr. 286 (6399)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Corneliu Popovici

”PMP nu minte că aduce lapte și miere în Suceava, când 50.000 de oameni au rămas fără locuri de muncă din cauza Schweighofer”

Cea mai mare glorie nu o dobândeşti atunci când ești mereu învingător, ci atunci când te ridici după ce ai căzut, spunea filosoful chinez Confucius. Fiecare dintre noi avem în viață momente în care după o înfrângere pe care o considerăm demolatoare, găsim tăria, în sânul familiei sau în interiorul nostru, să ne ridicăm și să mergem mai departe. Ca popor, am trăit adesea astfel de momente. Și în politică e la fel.

Partidul Mișcarea Populară se ridică acum și merge înainte, pe drumul pe care ar fi trebuit să-l păstreze Partidul Democrat: principii liberale în economie, respect pentru familie și drepturile fundamentale ale omului, orientare politică pro-europeană. Ca și în viața privată, și în politică se întâmplă adesea ca acela care își vede de drumul lui să fie dat la o parte, cei care știu să iasă în față fiind câștigători. Ca și în viața privată, și în politică, acestea sunt doar victorii mici, de etapă. Mai devreme sau mai târziu, valoarea și adevărul ies la lumină, chiar când cel ce se crede mereu învingător se așteaptă mai puțin.

Noi am preferat să spunem adevărul, chiar dacă a durut, convinși fiind că la un moment dat ni se va da dreptate. Noi nu mințim că vom aduce lapte și miere în Suceava pentru că știm că 50.000 de oameni au rămas fără locuri de muncă din cauza companiei Schweighofer. Guvernarea PSD a adus-o în Suceava, liberalii au ajutat-o să crească, iar acum, și unii, și alții, vă promit marea cu sarea. Noi vă spunem că avem un proiect de lege care să asigure măcar tinerilor de 16 – 35 de ani un prim loc de muncă plătit de stat. Știm că putem impune această lege, dacă suntem suficienți în Parlament, atât vă promitem. Noi nu vă spunem că vom construi spitale de zeci de milioane de euro în fiecare oraș. Noi vă promitem că vom face tot posibilul să schimbăm legea sănătății, care permite ca în fiecare an să meargă în sistemul de sănătate 7 miliarde de euro, dar care nu se văd nici în condițiile din spitale, nici în salariile medicilor care fug unde văd cu ochii. Banii se duc în conturile baronilor medicamentelor, iar reforma sănătății trebuie să orienteze aceste fonduri către pacienți și medicii ca să rămână în țară sau în orașele de provincie.

Noi nu vă promitem ce vă promit sforăitor foștii aliați în USL, care cu 70% din Parlament n-au făcut decât să-și mărească salariile și pensiile speciale. Noi vă amintim că împreună cu Traian Băsescu, am fost mereu aici, în Suceava, la bine și la greu. Aici vom rămâne, căci oamenii pe care PMP vi-i propune drept candidați sunt oameni ai locului, care au făcut lucruri concrete pentru suceveni.

A noua poruncă dumnezeiască spune ”să nu minți”. Iar noi o respectăm.

Corneliu Popovici

Președinte PMP Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”PMP nu minte că aduce lapte și miere în Suceava, când 50.000 de oameni au rămas fără locuri de muncă din cauza Schweighofer”.
 Vizualizări articol: 2790 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.6 din 7 voturi
”PMP nu minte că aduce lapte și miere în Suceava, când 50.000 de oameni au rămas fără locuri de muncă din cauza Schweighofer”1.657

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei