Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 dec 2016 - Anul XXI, nr. 286 (6399)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Hotărâre

Paziuc: ”Politica se face de către oameni pentru oameni, pe bază de principii clare, simple şi reale. Asta este politica pe care doresc să o fac”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

”Am încercat să fac o campanie decentă, să ascult cetăţeanul, să văd nevoile lui şi să-l fac să înţeleagă că schimbarea este în mâna lui”. Este declaraţia medicului psihiatru Alexandru Paziuc, candidat independent pentru Camera Deputaţilor, făcută joi, în cadrul unei conferinţe de presă care a marcat finalul campaniei electorale. Paziuc a declarat că această campanie nu a fost una deloc uşoară, fiind supus la diverse şicane, fiindu-i  înţepate şi roţile la maşină. El a arătat că s-a confruntat serios ”cu limitele impuse de o lege electorală, făcută, parcă, împotriva celor independenţi”. ”Dar am trecut peste aceste neajunsuri sau îngrădiri în ceea ce priveşte spaţiile de manifestare publică şi am încercat cele mai eficiente metode. Și cea mai de folos, în opinia mea şi numai, a fost să cunosc oamenii în locurile lor. Ceea ce, mai în glumă, mai în serios, înseamnă să <ari> judeţul”, a spus Paziuc.

Una din concluziile acestei campanii, a spus Paziuc, este aceea că oamenii sunt sătui de partide. ”Peste tot pe unde am trecut, am fost întrebat: <De la ce partid sunteţi>? <De la niciunul, sunt independent>. <Foarte bine>, mi s-a spus, <că ne-am săturat de partide. Și nu promiteţi nimic>? <Nu. Am venit doar să mă prezint, să vă cunosc, să vă ascult şi să încerc să duc vocea dumneavoastră mai departe, acolo unde trebuie>. Vreţi să ştiţi ce spun oamenii? Sunt sătui de cei ce se perindă la televizor, care şi-au votat lefuri nesimţite şi pensii, în condiţiile în care un om care a muncit patruzeci de ani primeşte o mie de lei pe lună. Au venit, i-au amăgit, le-au luat votul şi duşi au fost. Li s-au promis câte-n lună şi-n stele şi au primit praful de pe tobă”, a relatat doctorul Paziuc. El a precizat că  oamenii sunt nemulţumiţi că cei care fac politică înregimentaţi în partide pun interesele de partid şi de grupuri înaintea intereselor comunităţii.

”Politica este toxică la modul cum se face în prezent. Proiecte, iniţiative generoase sunt blocate în consilii pentru simplul motiv că vin de la altcineva, de la duşmanii partidului, de parcă aerul pe care îl respirăm ar fi liberal ori socialist, pământul pe care călcăm ar fi asemeni eşichierului politic, ca să nu mai vorbim de apă, mâncare etc. Politizarea excesivă a societăţii noastre ne apasă şi ne face să evoluăm ca o maşină cu roţi pătrate. Specialiştii adevăraţi sunt daţi deoparte şi se fac locuri de muncă pentru oamenii partidului. Și lumea vede şi simte. Nu toţi au relaţii, nu toţi au cum să întreţină relaţii şi tac. Îndură, strâng din dinţi, pleacă în alte părţi. Asta e realitatea de dincolo de parbrizul maşinii care-i transportă pe cei aleşi”, a spus Paziuc. El a precizat că a încercat să explice oamenilor că rolul unui parlamentar este acela de a face legi bune, clare care să le schimbe viaţa în bine. ”M-am săturat de politica făcută după interes, de circ, de legi imbecile ori incomplete. Nu aşa se face politică. Politica se face de către oameni pentru oameni, pe bază de principii clare, simple şi reale. Asta este politica pe care doresc să o fac”, a concluzionat Alexandru Paziuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Paziuc: ”Politica se face de către oameni pentru oameni, pe bază de principii clare, simple şi reale. Asta este politica pe care doresc să o fac”.
 Vizualizări articol: 1785 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Paziuc: ”Politica se face de către oameni pentru oameni, pe bază de principii clare, simple şi reale. Asta este politica pe care doresc să o fac”1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei