Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 dec 2016 - Anul XXI, nr. 286 (6399)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Alexandru Băişanu: ALDE este singurul partid care poate asigura un echilibru politic raţional în Parlamentul României

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, consideră că alegerile parlamentare de duminică, 11 decembrie, vor fi cele care vor limpezi, pentru următorii 10 – 20 de ani, o mai veche temere a românilor. Alexandru Băişanu, care se află pe primul loc pe lista ALDE Suceava pentru Camera Deputaţilor, a arătat că la aceste alegeri „trebuie să aflăm, o dată pentru totdeauna, din ce suntem făcuţi: din milă sau din curaj şi încredere, din minciună sau adevăr, din hoţie sau din muncă”. „Răspunsul corect este unul singur. Toţi sucevenii îl ştiu, aşa cum îl ştiu foarte bine toţi românii. Trufia, ipocrizia, minciuna, hoţia, neîncrederea, impostura, necinstea şi toate celelalte rele care astăzi macină comunităţile noastre vor ceda la un moment dat, să fiţi siguri de acest lucru. Vor ceda în faţa respectului, bunei-cuviinţe, cinstei şi adevărului. Credeţi-mă, ştiu ce spun! Altfel nu se poate!”, este mesajul lui Alexandru Băişanu pentru suceveni. El a subliniat faptul că în momentul de faţă ALDE este continuatorul valorilor liberale şi singurul partid de dreapta din România. Alexandru Băişanu a adăugat că nimic din identitatea liberală interbelică nu se mai regăseşte în vorbele şi faptele „celor care astăzi sunt captivi sindromului portocaliu, captivi pedeliştilor care au confiscat cu o ferocitate fără elemente de comparaţie în politica europeană un concept, un partid, o istorie”.
Băişanu a amintit de momentul în care a plecat din PNL, fiind astăzi alături de toţi cei care înţeleg că ALDE este adevăratul Partid Naţional Liberal al României. „Vin în faţa dumneavoastră şi vă rog să ne onoraţi cu încrederea dumneavoastră. Astăzi, din PNL nu a mai rămas decât o siglă şi amintirile frumoase ale perioadei 2004-2008, ani în care Călin Popescu Tăriceanu a condus guvernul cu cele mai bune performanţe economice şi sociale din istoria post-revoluţionară a României. Trebuie doar să ne amintim acea perioadă, iar alegerea noastră va fi una raţională, corectă şi asumată”, a spus liderul ALDE Suceava.

 

Băişanu: "Acordaţi votul dumneavoastră listelor ALDE şi veţi primi la schimb transparenţă, muncă şi bun-simţ"

Alexandru Băişanu a afirmat că ALDE este singurul partid care poate asigura un echilibru politic raţional în Parlamentul României şi care poate atenua, prin atitudine, conduită, asumare publică şi activitate onestă în slujba oamenilor disputa permanentă între cele două partide care astăzi domină, doar aparent, scena politică.
Alexandru Băişanu a mai amintit şi faptul că proiectul ALDE pentru Moldova, prezentat recent la Suceava de Călin Popescu Tăriceanu, validează în mod cert asumarea unui program care are rolul de a atenua diferenţele economice şi sociale dintre comunităţile din Moldova şi cele din restul ţării.
„Vreau să vă spun că ştim exact ce trebuie făcut, cum trebuie făcut, care sunt paşii naturali care trebuie urmaţi pentru dezvoltarea economică a României şi asigurarea unei protecţii sociale corecte pentru toţi românii care au nevoie de ajutor. Vă rog să acordaţi votul dumneavoastră listelor ALDE şi veţi primi la schimb transparenţă, muncă, bun-simţ, decenţă, responsabilitate şi o creştere economică pe care o veţi simţi în mod clar în veniturile familiilor voastre”, a afirmat Băişanu.

El a ţinut să le transmită sucevenilor că „spectacolul ieftin şi jalnic” pe care celelalte partide îl fac pentru a capta atenţia nu poate avea şanse de reuşită dacă decizia sucevenilor va fi una raţională şi atent chibzuită. „Dragii mei, după 11 decembrie, dacă nu votăm corect, nimic, absolut nimic nu-i va mai putea opri pe actualii tehnocraţi sau pe autointitulaţii liberali ai lui Gorghiu, Blaga, Boc, Falcă sau Flutur să amaneteze România definitiv, în contul unor trecătoare momente de putere care să le hrănească un orgoliu bolnav care va îngropa definitiv speranţele acestei naţiuni. Votaţi ALDE! Doar aşa veţi avea garanţia că România va rămâne ţara românilor şi nu a cămătarilor închipuitei democraţii mondiale.
Vă respect, vă preţuiesc şi, cu voia voastră, vă doresc de pe acum un Crăciun minunat alături de cei dragi vouă! Nu uitaţi de România! Și ea are nevoie de un Crăciun liniştit şi fericit!”, a încheiat Alexandru Băişanu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexandru Băişanu: ALDE este singurul partid care poate asigura un echilibru politic raţional în Parlamentul României.
 Vizualizări articol: 2175 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Alexandru Băişanu: ALDE este singurul partid care poate asigura un echilibru politic raţional în Parlamentul României1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei