Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 dec 2016 - Anul XXI, nr. 286 (6399)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Urmărire cu focuri de armă, prin grădini, după un tânăr surprins în timp ce transporta ilegal lemn

Vineri, 9 Decembrie 2016 (13:58:58)

O patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea ce desfăşura joi, la ora 7.00, activităţi specifice pe linie de silvicultură, pe DN 2E, în comuna Marginea, a efectuat semnal regulamentar de oprire unei autoutilitare cu remorcă, ambele încărcate cu material lemnos, însă conducătorul auto nu s-a conformat şi a continuat deplasarea, după care a pătruns în curtea unui imobil în construcţie.

Conducătorul auto a coborât din maşină şi a intrat în locuinţă, fiind identificat ulterior de poliţişti ca fiind un localnic de 28 de ani.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu deţine documente legale de provenienţă şi transport ale materialului lemnos, motiv pentru care s-a solicitat sprijinul unui alt echipaj de poliţie.

Ulterior, în jurul orei 10.00, conducătorul autoutilitarei a ieşit din locuinţă, a desprins capul tractor de remorcă şi a descărcat materialul lemnos, „după care s-a pus în mişcare cu intenţia de a părăsi curtea şi evitarea de a fi sancţionat conform prevederilor Legii nr. 171/2010. Un poliţist a filmat cu telefonul mobil activitatea ilicită fără a pătrunde pe proprietatea privată, însă bărbatul s-a arătat deranjat de acest lucru, a ieşit din curte şi a încercat să îi ia telefonul mobil poliţistului”, se precizează în comunicatul IPJ Suceava.

Fiind surprins de ceilalţi poliţişti, a fugit prin curţile şi grădinile altor imobile din împrejurimi, fiind urmărit şi somat de poliţişti.

Întrucât acesta nu s-a suspus somaţiilor legale, unul dintre poliţişti a folosit armamentul din dotare şi a tras patru focuri de armă în plan vertical, bărbatul fiind imobilizat şi încătuşat.

În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi care a dispus continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, suspectul fiind reţinut pentru 24 de ore şi încarcerat în arestul IPJ Suceava, urmând ca, vineri, să fie prezentat Judecătoriei Rădăuţi cu propunere de arestare preventivă.

„Faţă de bărbatul de 28 de ani au fost luate măsurile legale conform Legii nr. 171/2000 privind circulaţia materialului lemnos şi OUG nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmărire cu focuri de armă, prin grădini, după un tânăr surprins în timp ce transporta ilegal lemn.
 Vizualizări articol: 2308 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Urmărire cu focuri de armă, prin grădini, după un tânăr surprins în timp ce transporta ilegal lemn0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei