Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 nov 2016 - Anul XXI, nr. 267 (6380)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Start

ALDE Suceava a început campania printr-un flashmob care a redat din oameni harta judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

ALDE Suceava a început campania electorală pentru alegerile parlamentare de anul acesta printr-un flashmob organizat pe esplanada din centrul municipiului reşedinţă de judeţ. Aproape 300 de membri şi simpatizanţi ai ALDE Suceava, conduşi de liderul judeţean, deputatul Alexandru Băişanu, s-au aranjat în aşa fel încât să deseneze harta judeţului Suceava. Acţiunea a fost una la nivel naţional, fiecare organizaţie ALDE desenând harta judeţului respectiv, realizată din oameni. ALDE Suceava a fost prima organizaţie din ţară care a organizat acest flashmob şi a dat startul astfel campaniei electorale.

Preşedintele ALDE Suceava, Alexandru Băişanu, a explicat că la final toate hărţile din judeţe au compus harta României din oameni, având în vedere că sloganul acestui partid pentru alegerile parlamentare este „Redăm România românilor!”. „Am marcat în acest mod începerea campaniei pentru că în opinia noastră, după alegerile de anul acesta, cei care trebuie să câştige sunt oamenii, românii. ALDE Suceava vine cu oameni serioşi pe liste, profesionişti, cu soluţii şi cu programe de dezvoltare pe fiecare domeniu de activitate din judeţul Suceava şi din ţară”, a spus Alexandru Băişanu.

El a precizat că pe perioada campaniei electorale candidaţii ALDE Suceava vor avea discuţii cu alegătorii suceveni pentru a le prezenta proiectele şi programele pe care partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu le are pentru dezvoltarea judeţului şi a României. „ALDE este al treilea partid din România şi din judeţul Suceava. Este partidul care luptă pentru scăderea preţurilor la medicamente, creşterea salariilor şi a pensiilor, anularea celor 102 taxe, pentru care această măsură a fost aprobată deja prin lege, dar şi pentru o bună dezvoltare a infrastructurii şi creşterea numărului de locuri de muncă”, a mai precizat liderul ALDE Suceava.

Alexandru Băişanu candidează pentru un nou mandat de deputat din partea ALDE Suceava, fiind pe primul loc pe lista pentru Camera Deputaţilor. Primul pe lista ALDE Suceava pentru Senat este fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilie Niţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ALDE Suceava a început campania printr-un flashmob care a redat din oameni harta judeţului.
 Vizualizări articol: 7557 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
ALDE Suceava a început campania printr-un flashmob care a redat din oameni harta judeţului3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei