Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 nov 2016 - Anul XXI, nr. 267 (6380)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Balul Bobocilor #balarte

Miss şi Mister Boboc la Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu”, aleşi după un spectacol “Selfie time”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Tinerele talente ale Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava au reuşit să demonstreze că pot face un spectacol de aproape cinci ore fără a fi nevoiţi să apeleze la trupe care să le cânte pe mii de euro, ba chiar, la câte mai aveau de arătat, le-ar fi trebuit să ţină spectacolul toată noaptea…

Artişti, dar cuprinşi de febra telefoanelor mobile şi a reţelelor de socializare, aceştia au îmbinat pasiunea pentru arte cu cea pentru tehnologie, realizând spectacolul “Selfie time”.

Introducerea a fost făcută printr-un videoclip Moby - “Are you lost in the world like me”, care face trimitere către pierderea individualităţii persoanei umane, într-o lume a  tehnologiei, prieteniilor virtuale, din care lipseşte tot mai mult dialogul direct, cu emoţiile transmise fizic.

“Nu, nu ne-am pierdut în lumea pixelilor, a telefoanelor mobile, a virtualului sau a reţelelor de socializare!”, au afirmat din start prezentatorii balului, care au apărut pe scenă cu măştile personajelor din videoclip, pe care le-au dat jos, pentru ca lumea să-i cunoască pe ei, aşa cum sunt: tineri, frumoşi şi talentaţi.

Invitaţi la “selfie party” au fost bobocii de la Arte, deghizaţi într-o mulţime de personaje istorice, legendare şi celebrităţi din lumea artelor: frumosul Narcis şi nimfa Echo, din mitologia greacă, Cleopatra şi Tutankamon, din Egiptul antic, Cupidon şi Venus, din mitologia romană, George Coşbuc şi “frumoasa ţărăncuţă” de pe plaiurile mioritice, Leonardo DaVinci şi Monalisa, celebrii pictori Vincent Van Gogh şi Salvador Dali, compozitorul Georges Bizet şi eroina operei sale, pasionala Carmen, Buzz, astronautul care a făcut primul selfie pe Lună, şi un prieten extraterestru, Regina cea Rea, mama vitregă a Albei-ca-Zăpada, şi preţioasa ei oglindă, Crăiasa Zăpezii şi Spiriduşul cel rău, dar şi o pereche fascinantă din lumea filmului, Joker şi Harley Quinn, duşmanii de moarte ai lui Batman, dar şi celebrul muzician Michael Jackson.

Un moment impresionant a fost cel susţinut de o micuţă vedetă, Alessia Pop, care, deşi este numai în clasa a II-a, a impresionat întreaga sală prin interpretarea melodiei “Cântă cucul”.

O altă voce remarcabilă este şi cea a tinerei Magdalena Drăgoi, de clasa a VII-a, care deşi este pictoriţă, a demonstrat că se pricepe bine şi la muzică, interpretând melodiile “Mai frumoasă” şi “Ochii tăi”.

Iarina Ieremie a încântat publicul cu interpretarea melodiei “Say you won’t let go”, surprizele muzicale continuând cu un număr demonstrativ de muzică live şi breakdance, susţinut de patru tineri talentaţi.

Demonstraţiile de acrobaţii pe două roţi s-au ţinut “lanţ” în spectacol, atât bobocii cât şi elevi din clase mai mari venind pe scenă cu bicicletele şi dând emoţii publicului prin manevrele făcute prin aer, săriturile pe o roată şi salturile demne de un spectacol de circ.

Alina Luchian a interpretat melodiile “Unsteady” şi “Jar of Hearts”, iar Cosmin Mariciuc, cu propriul acompaniament la chitară, a interpretat “Solamente tu”.

După un moment de street dance al Denisei Halunga şi-a făcut simţită prezenţa pe scenă de acum tradiţionala trupă Simbol, cu piesele “România”, “Puntea vieţii” şi “Nu-mi spune”.

Cunoscută deja publicului din întreaga ţară după prestaţia de la “Românii au talent”, Diana Căldăraru a susţinut un frumos recital, afectat doar de numeroasele probleme de sunet, care au marcat întregul bal, fiind momente când vocea ei, sau a prezentatorilor, nu se mai auzea deloc sau muzica era dată prea tare, de nu se mai înţelegea ce vorbeau cei de pe scenă.

Din spectacolul celor de la Arte nu a lipsit nici dansul sportiv, prin intermediul perechii Teodora Grigoraş şi Andrei Trocin, dar şi o prezentare de modă - “Four elements”, a unei foste eleve a liceului, Alexandra Herghelegiu.

Momentele muzicale au fost îmbinate şi cu cele de pictură, fiind realizată un spectaculos portret al lui Ciprian Porumbescu, din trei bucăţi, fiecare realizată de altă persoană.

Momentele magice petrecute în compania elevilor, părinţilor şi profesorilor, la balul de la Arte, au fost îmbinate cu cele de magie adevărată.

Alex Magicianul, care a fost şi prezentator al spectacolului, nu doar a fermecat publicul, dar l-a şi pregătit pentru a-l primi călduros pe un alt magician, dar al cubului Rubik, Matei. Predarea de ştafetă, între generaţiile de elevi, s-a făcut pe scenă, Alex cu cătuşele pe mâini, iar Matei cu cubul ale cărui secrete le stăpâneşte de minune.

Un alt talent remarcabil, Alexandru Cozaciuc, maestru al instrumentelor de cântat, a venit în faţa publicului cu emoţionanta melodie “The lonely shepard”, iar micuţul Darius Popovici, care promite să devină un mare cântăreţ, a fermecat spectatorii cu melodia populară “Dă doamne la om noroc!”.

Nu în ultimul rând, un moment muzical special a fost susţinut de Edi Hanuseac, Ştefan Lupu, Petru Mihalcea, Andu Devesievici, Robert Sumanariu, Cătălin Bârsan, Oana Bunduc, Sebastian Burcea, Ştefan Ionel şi Raul Oniţă, confruntarea între curentele muzicale devenind în cele din urmă o simbioză antrenantă.

Prezentarea organizatorilor a făcut scena să devină neîncăpătoare, toţi cei de acolo făcând un imens selfie, cu ei şi cu publicul, spectacolul încheindu-se cu decernarea premiilor de Miss şi Mister.

 

Miss şi Mister Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu”

După multe probe şi teste care i-au făcut pe boboci să fie apreciaţi de public şi de juriu deopotrivă, la finalul balului-maraton al celor de la Arte, care şi-au marcat şi scena, frumos decorată, cu hashtag-urile #balarte şi #calaarte, au fost desemnaţi câştigătorii:

Miss şi Mister Boboc – Andra Balţic şi Eduard Cazacu

Locul II – Maria Rusu şi Fabian Ieremie

Locul III – Oana Siran şi Popovici Valentin (Dodo)

Mister Popularitate – Ştefan Cizmaru

Miss Popularitate – Gabriela Muscă

Mister Dance – Mihnea Ignătescu

Miss Dance -  Mădălina Darea

Miss Dance -  Maria Alessia

 

Bobocii de la Arte

Cele 12 perechi de boboci participante la „Selfie time” au fost următoarele: Gabriela Muscă şi Bogdan Golea, Denisa Istrate şi Ştefan Cizmaru, Maria Rusu şi Tudor Carp, Oana Siran şi Fabian Ieremie, Mădălina Darea şi Valentin Popovici, Georgiana Bucaciuc şi Iosif Diaconu, Daiana Mărginean şi Gabriel Iosub, Delia Braşcan şi Radu Sterlic, Diana Cobliuc şi Cosmin Hulupţuc, Raluca Bejinariu şi Alex Cojocar, Maria Alessia şi Mihnea Ignătescu, Andra Balţic şi Eduard Cazacu.

Aceştia au avut de trecut testul de cultură generală şi perspicacitate, proba de dans şi probele de talente, în care au încântat publicul cu dansuri şi momente vesele, care au făcut să răsune sala de râsete.

Juriul concursului de Miss şi Mister, care au evaluat prestaţiile acestora, de la prezentarea de început până la proba de eleganţă, a fost format din profesoarele Liliana Cardaş, Camelia Rusu-Sadovei, profesorul Johanes Onesciuc şi elevii de clasa a XII-a Domnica Drăghici şi Andrei Pentilescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Miss şi Mister Boboc la Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu”, aleşi după un spectacol “Selfie time”.
 Vizualizări articol: 7951 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Miss şi Mister Boboc la Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu”, aleşi după un spectacol “Selfie time”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sunet trimis de
(17 nov 2016, 11:18:23
Pentru a amplifica corect un sunet este nevoie și de o sursă sonoră bună. Dacă cel ce folosește microfonul nu are experiență sunetul nu poate fi de calitate. Și la câte persoane s-au perindat pe scenă nu cred că se putea face mai mult.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei