Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 iun 2016 - Anul XXI, nr. 129 (6242)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Omul faptelor

Modernizarea comunei Dărmăneşti, o realitate care nu poate fi contestată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dan Chidoveţ, primarul din Dărmăneşti şi candidat pentru un nou mandat din partea PNL, a dorit să le mulţumească oamenilor din comună pentru încrederea acordată în cei opt ani şi crede că prin tot ceea ce a făcut nu a dezamăgit.

„Am făcut tot ce este omeneşte posibil pentru a-i ajuta, pentru a le fi alături în momentele importante şi, nu în ultimul rând, le-am ascultat ofurile şi opiniile, care de multe ori m-au ajutat să iau cele mai bune decizii. De asemenea, vreau să le mulţumesc pentru colaborare tuturor angajaţilor Primăriei Dărmăneşti, oameni fără ajutorul cărora nu aş fi reuşit să duc la final proiectele de dezvoltare a comunei. Poate nu am fost cel mai bun <şef> pentru ei, dar împreună cu ei am realizat lucruri foarte frumoase. Un rol important în modernizarea comunei au avut şi consilierii locali, care au înţeles calea europeană pe care a plecat Dărmăneştiul şi au sprijinit prin propunerile şi voturile lor acest drum”, a arătat Dan Chidoveţ.

Primarul din Dărmăneşti nu a dorit să facă o enumerare a realizărilor din cele două mandate şi a precizat doar că tot ce s-a construit în comună este vizibil pentru toată lumea. Totuşi, trebuie amintită reabilitarea de drumuri pe fonduri europene, renovarea şi construcţia de şcoli şi grădiniţe, dar şi modernizarea iluminatului public sau a aleilor pietonale.

„În total, există 20 de proiecte, unele în derulare, altele aprobate la finanţare, iar unele în aşteptarea licitaţiilor de execuţie. Vor fi şi alte proiecte, pentru că, după cum am spus, modernizarea comunei nu se va opri aici”, a precizat Dan Chidoveţ.

 

Echipa, atuul lui Dan Chidoveţ

Primarul din Dărmăneşti a menţionat că va continua mai departe cu aceeaşi echipă, oameni care au un anumit statut în societate, cu un anumit grad de pregătire profesională, oameni serioşi şi gospodari.

„Viitorul unei comune nu poate fi decis de unul singur. Am avut alături oameni cu aceeaşi viziune ca a mea, oameni care au înţeles că prin votul lor decid ceea ce este mai bine pentru ei. Am fost şi voi rămâne la părerea că dacă am pornit la drum cu o echipă trebuie să continui împreună cu ea”, a mărturisit Dan Chidoveţ.

Primarul din Dărmăneşti a dezvăluit că dorinţa sa şi a echipei cu care merge la drum este aceea de a finaliza proiectele aflate în derulare, iar pentru acest lucru se bazează pe aparatul de specialitate din primărie.

„Ştiu că implementarea unor proiecte, în special cele cu fonduri europene, reprezintă o muncă titanică, de uzură, cu termene limită, cu multe documente şi drumuri către Suceava sau Bucureşti. La fel de adevărat este că şi alte probleme ale oamenilor din comună trebuie rezolvate la fel de rapid, fie că este vorba de un hat împărţit de doi vecini sau o problemă socială. Ca primar nu există un program fix, pentru că în cazul nefericit al unui incendiu sau dacă apar inundaţii trebuie să mergi la faţa locului pentru a găsi cele mai bune soluţii de rezolvare a problemelor”, a mai spus Dan Chidoveţ.

Primarul din Dărmăneşti şi-a exprimat convingerea că va continua drumul început acum opt ani, iar tuturor celor care au încredere în el şi echipa sa şi în proiectele lor le-a transmis că-i aşteaptă la vot, la alegerile de duminică, 5 iunie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Modernizarea comunei Dărmăneşti, o realitate care nu poate fi contestată.
 Vizualizări articol: 5555 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 9 voturi
Modernizarea comunei Dărmăneşti, o realitate care nu poate fi contestată3.359

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei