Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 iun 2016 - Anul XXI, nr. 129 (6242)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Punct de vedere

Aleodor Nichifor este convins că schimbarea la Bosanci nu mai poate fi oprită

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aleodor Nichifor, candidatul PSD pentru funcţia de primar în Bosanci, este de părere că oamenii din această comună îşi doresc schimbarea, iar acest lucru se va întâmpla duminică, 5 iunie. În acest sens, Aleodor Nichifor a venit cu mai multe propuneri concrete pentru dezvoltarea comunei Bosanci.

„Cel mai important este proiectul integrat de finalizare a reţelelor de gaz şi apă, schimbarea sursei de apă existentă şi asfaltarea tuturor drumurilor din comună, printr-un proiect ce va fi finanţat cu fonduri de la Uniunea Europeană. De asemenea, voi realiza a treia ieşire asfaltată din comună care va fi de la <Purcel> din deal până la Ipoteşti, pe lângă pădurea Rediu. Al doilea proiect important este iluminatul public care va fi făcut prin panouri solare atât în Bosanci, cât şi în Cumpărătura. Al treilea proiect important va fi înfiinţarea Gospodăriei Comunale Bosanci, unde voi avea echipe proprii ale primăriei şi cu ajutorul cărora voi construi dispensarul medical pe trei niveluri, care va avea la parter cabinete medicale, la etajul 1 saloane pentru bolnavi şi la etajul 2 locuinţe pentru medici rezidenţi. Tot în cadrul acestui proiect va fi construit terenul de fotbal cu vestiare, tribune şi nocturnă, se vor betona şanţurile, iar colectarea gunoiului se va face cu angajaţi proprii şi maşină proprie. În plus, transportul public se va efectua pe trasee stabilite în interiorul comunei şi cu staţii din policarbonat”, a explicat Aleodor Nichifor.

Candidatul PSD pentru funcţia de primar în Bosanci a mărturisit că şi alte obiective sunt la fel de importante şi le are în vedere.

„Promovarea anuală în ziua de 31 decembrie a datinilor şi obiceiurilor de Anul Nou, precum şi organizarea în fiecare an a zilei comunei Bosanci, dar şi a unui concert cu colinde de Crăciun pe data de 25 decembrie a fiecărui an sunt pe lista de priorităţi. Pe marginea iazului de la Stavarache, care a fost câştigat în instanţă şi a revenit Primăriei Bosanci, voi face o zonă de agrement atât pentru locuitorii comunei, dar şi pentru cei din afară care vor dori să-şi petreacă timpul liber într-un mod plăcut”, a arătat Aleodor Nichifor.

Acesta şi-a mai exprimat intenţia de a deschide la Bosanci un muzeu unic la nivel naţional şi de a-l înscrie în circuitul naţional de turism, muzeu dedicat pompierului voluntar, având în vedere tradiţia de 150 de ani din această comună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aleodor Nichifor este convins că schimbarea la Bosanci nu mai poate fi oprită.
 Vizualizări articol: 3501 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Aleodor Nichifor este convins că schimbarea la Bosanci nu mai poate fi oprită5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei