Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 iun 2016 - Anul XXI, nr. 129 (6242)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Convingere

Flutur: „Începând de luni vom reîncepe dezvoltarea judeţului Suceava şi lupta pentru crearea de locuri de muncă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, care candidează pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, a anunţat că de luni, 6 iunie a.c., după ce PNL va câştiga alegerile, va reîncepe efectiv redezvoltarea judeţului şi lupta pentru crearea de noi locuri de muncă. Gheorghe Flutur a adăugat că tot de luni va face tot ce îi va sta în putinţă pentru a repune judeţul Suceava pe harta ţării,  „după ce a fost uitat timp de patru ani de PSD”. Flutur a spus că în ultimele două luni a avut peste 300 de întâlniri cu cetăţenii din toate localităţile judeţului, mulţumindu-le tuturor celor care au participat la discuţiile cu el şi cu candidaţii PNL. Liderul PNL Suceava a arătat că acum, la final de campanie şi în urma discuţiilor cu sucevenii, poate să spună că i s-a confirmat că toate temele şi proiectele care vor fi pe agenda sa de preşedinte al Consiliului Judeţean sunt cele reale şi de care au nevoie locuitorii judeţului. Gheorghe Flutur a subliniat că cea mai mare problemă care trebuie rezolvată este cea a locurilor de muncă, iar pentru rezolvarea acesteia va face un parteneriat durabil cu toţi primarii suceveni. „Dacă va fi să facem și un loc de muncă, se merită pentru că salvăm un om de la șomaj”, a spus Flutur. El a arătat că unul dintre proiectele sale pentru crearea de locuri de muncă va fi parcul agro-industrial Suceava - Botoşani, pentru care există deja aprobare de la Comisia Europeană.

„Îmi amintesc de promisiunile PSD din 2012 şi vedem că nu s-a făcut nimic în ultimii patru ani. De la domeniul schiabil din munţii Călimani şi până la parcurile industriale din Suceava, nu s-a întâmplat nimic, iar oamenii sunt dezamăgiţi”, a arătat candidatul PNL pentru preşedinţia CJ Suceava.

El a amintit şi de faptul că multe dintre proiectele iniţiate de el nu au fost continuate cu aceeaşi forţă în ultimii patru ani, dând ca exemplu Asociaţia "Produs în Bucovina" sau marile proiecte pentru turism, Paştele în Bucovina sau Crăciun în Bucovina. „ Unde e <Produs în Bucovina>, iniţiat de mine pentru a ne vinde produsele noastre din judeţul Suceava în marile magazine?  Aproape a murit, pentru că a existat această pasivitate, că nu îi interesează, sau că sunt monitorizaţi de UE şi spuneau <Hai să mai fac trei ani proiectele Paştele sau Crăciun în Bucovina>. Dar trebuie să pui suflet şi să-i pui parteneri pe cei  care sunt beneficiari”, a completat Gheorghe Flutur.

 

Flutur: „Victor Ponta și PSD nu au făcut nimic pentru județul Suceava”

Liderul PNL Suceava a arătat că un alt proiect blocat este cel de la Aeroportul „Ştefan cel Mare”, care nu oferă în momentul de faţă sucevenilor plecaţi la muncă în străinătate curse către locaţiile în care se află. „Ei se laudă că au făcut aeroportul. Dar eu am fost cel care a fost în Parlamentul European şi a susţinut acest proiect şi s-a obţinut finanţarea, după care au început lucrările. La aeroport lucrurile trebuiau făcute cu cap. Mergeţi la Iaşi şi veţi vedea că sunt o mulţime de pasageri din Ipoteşti, Marginea sau alte localităţi care pleacă de pe acest aeroport pentru că la Suceava nu au curse. Şi va trebui ca noi să dezvoltăm aeroportul”, a mai afirmat Gheorghe Flutur. Liderul PNL Suceava a amintit şi de faptul că sub guvernarea PSD nu au fost finalizate investiţii precum şoseaua de centură a Sucevei sau pârtia de schi de pe Rarău.

„Victor Ponta și PSD nu au făcut nimic pentru județul Suceava, au dat Bucovina de pe hartă. Cadastrul gratuit început de noi s-a oprit, la fel şi centura Sucevei şi pârtia de schi de pe Rarău. De ce PSD a luat centrul de transport intermodal, pe calea ferată, de la Dărmăneşti şi l-a mutat la Iaşi? Şi va trebui ca noi să repunem Bucovina pe harta ţării. Mai mult, Consiliului Judeţean trebuie să-i pese de orice problemă a sucevenilor, ceea ce nu s-a întâmplat în ultimii patru ani. Trebuie să rezolve aceste probleme sau să tragă de mânecă pe cine trebuie”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

În cele din urmă, liderul PNL Suceava i-a invitat pe locuitorii judeţului să voteze candidaţii şi listele PNL pentru Consiliul Judeţean şi Consiliile Locale, acestea fiind pe poziţia numărul unu pe buletinele de vot pe care le vor primi la alegerile de duminică, 5 iunie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: „Începând de luni vom reîncepe dezvoltarea judeţului Suceava şi lupta pentru crearea de locuri de muncă”.
 Vizualizări articol: 7845 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 12 voturi
Flutur: „Începând de luni vom reîncepe dezvoltarea judeţului Suceava şi lupta pentru crearea de locuri de muncă”3.2512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   F.Bine trimis de
( 3 iun 2016, 16:42:45
Succes deplin!
2.   ¤ trimis de
( 4 iun 2016, 08:48:56
Veniţi cu alte idei,astea le-am mai auzit.Lumea nu poate fi minţită la nesfârşit,s-au cam săturat oamenii să audă aceleaşi lucruri care nu au finalitate.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei