Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 iun 2016 - Anul XXI, nr. 129 (6242)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Îndemn

Echipa PNL îi aşteaptă pe toţi dornenii la vot

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul PNL din Vatra Dornei, Ilie Boncheş, a declarat ieri că atât el, cât şi echipa PNL pentru Consiliul Local îi aşteaptă pe toţi dornenii la vot, duminică. Ilie Boncheş, care candidează din partea liberalilor pentru un nou mandat, a ţinut să precizeze că apropierea alegerilor este şi un moment de bilanţ de campanie pentru echipa PNL Vatra Dornei. “Am avut peste 15 întâlniri organizate cu dornenii şi, zilnic, discuţii pe zone, împreună cu consilierii de pe lista noastră”, ne-a declarat primarul Ilie Boncheş. Acesta a completat că discuţiile s-au purtat pe un ton civilizat, locuitorii municipiului-staţiune fiind conştienţi că doar continuitatea ar putea fi cea care le garantează că în următorul mandat investiţiile vor căpăta un ritm mult mai alert. “Reuşitele din primul mandat sunt evidente şi am dedus asta şi din întâlnirile pe care le-am avut cu oamenii. Nivelul de aşteptare este, însă, imens şi lucrul acesta ne obligă să înteţim ritmul, încă din prima zi de după alegeri” a spus primarul Boncheş.

 

Pe lista PNL pentru Consiliul Local se regăsesc nume noi pentru politica dorneană

Pe lista de consilieri locali se regăsesc nume noi pentru politica dorneană, cum ar fi cel al lui Doru Bighiu – realizator de emisiuni radio şi tv la postul local, Orion, dar şi cel al directorului medical al spitalului din oraş, Cristian Rusu. Ilie Boncheş a precizat că echipei liberale s-au alăturat şi omul de afaceri Dorin Grohinschi, precum şi tânărul economist Raul Alexievici. În afara acestora, pe lista PNL pentru Consiliul Local Vatra Dornei se regăsesc şi omenii de afaceri Vasile Chiruţă, Mariana Obreja, Daniela Vasiluţ şi Marius Rîpan, toţi având deja experienţa şedinţelor de Consiliu Local. Dumitru Candrea, directorul Ansamblului “Dorna Dorului”, se află, de asemenea, şi la aceste alegeri pe lista liberalilor din municipiul-staţiune.

“Pentru mine a fost o noutate, în această campanie, să mă aflu de partea cealaltă a <baricadei>, dar cred că oamenii au înţeles că PNL s-a înnoit la Vatra Dornei şi asta nu poate fi decât un lucru bun. Sper ca şi tinerii să iasă în număr cât mai mare la vot şi să ne susţină, pentru că avem nevoie de o confirmare şi din partea lor că implicarea numelor noi în politică este de bun augur. Şi această confirmare ne poate fi transmisă prin votul de duminică” a declarat, la rândul său, Doru Bighiu, candidat aflat pe locul 2 pe lista de la Consiliul Local.

„Ne aflăm pe poziţia 1 pe toate cele trei buletine de vot. Îi îndemn, cu tot dragul, pe dorneni să mă voteze pentru primar, să îmi dea echipa PNL şi în Consiliul Local şi, la fel de important, să voteze lista de la Consiliul Judeţean, deschisă de Gheorghe Flutur. Votaţi 1-1-1 să rămânem numărul 1!” a fost, la final, îndemnul primarului Ilie Boncheş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Echipa PNL îi aşteaptă pe toţi dornenii la vot.
 Vizualizări articol: 5059 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 3 voturi
Echipa PNL îi aşteaptă pe toţi dornenii la vot2.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei