Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 iun 2016 - Anul XXI, nr. 129 (6242)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Surpriza n-a fost cu Putinţeva

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Greu de privit meciul dintre Stosur şi Pironkova. Nu că ar fi lăsat de dorit calitativ, departe acest gând, ci pentru că nu mă puteam opri să mi le imaginez în locul lor pe Simona şi... Sorana! Căci această Pironkova pare povestea bulgărească a Soranei Cârstea. Aceeaşi vârstă, aceeaşi dorinţă şi acelaşi chin de a reveni în primele 20-30 de jucătoare (actualmente amândouă sunt în jur de locul 100, dar bulgăroaica va urca consistent după sfertul reuşit la Paris). Ambele îşi anunţau revirimentul, cu toate acestea Pironkova a fost cea care a ajuns aici, nu Sorana. Mai departe a trecut Sam Stosur şi iar îmi vine în minte scorul de 6-2, 6-0 cu care Simona o demontase la Madrid, acolo unde a fost soare şi meciul s-a jucat dintr-o bucată. Pe partea cealaltă de tablou Serena trece ca prin brânză, cel puţin până la sfertul cu Putinţeva, care s-a iluzionat cu un break timpuriu, obţinut înainte de tradiţionala întrerupere din cauza ploii. La reluare, Putinţeva a luat setul, dar apoi Serena a trecut la munca de jos şi a întors-o.

Tot la fel au stat lucrurile şi cu celălalt lider autoritar, Djokovic ajungând lejer la o semifinală interesantă cu Thiem, una pe care nu trebuie s-o rataţi (teoretic azi, de la ora două). Junele austriac a fost prompt în a-i lua locul accidentatului Nadal (pe care l-a învins pe zgură, la începutul anului!), după un meci spumos cu Goffin, alt jucător-speranţă. E aproape cert că Thiem va fi multiplu câştigător de Slam în decada următoare, deci va fi un interesant duel al generaţiilor. Există un mic potenţial de surpriză, căci jocul lui Thiem aduce cu al lui Wawrinka, la reverul cu o mână în lungul liniei plusând, când se află în criză de timp, cu o săritură ciudată care-i oferă poziţia optimă pentru lovire. Desigur, apoi urmează semifinala aşteptată, aia de pe hârtie, între favoriţii doi şi trei. Ar fi de preferat, în perspectiva unei finale cu Djokovic, ca Murray şi Wawrinka să încheie repede socotelile, dar nu prea văd cum. La dublu, Florin Mergea a ieşit şi el, dar pentru el şi Bopanna urmează perioada verde, cu auspicii mult mai bune.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Surpriza n-a fost cu Putinţeva.
 Vizualizări articol: 1776 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Surpriza n-a fost cu Putinţeva0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei