Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 iun 2016 - Anul XXI, nr. 129 (6242)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Electoral

Candidaţii UNPR la alegerile locale promit ”o politică altfel, pentru oameni”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lideri ai UNPR au venit, ieri, la Suceava pentru a încuraja şi susţine candidaţii partidului la alegerile locale de duminică. Alături de Marius Boghian, candidat la Primăria Suceava şi primul pe lista de candidaţi la Consiliul Judeţean şi Consiliul Local Suceava, şi candidatul UNPR pentru Primăria Rădăuţi, Dorin Simota, s-au aflat purtătorul de cuvânt al UNPR, deputat Luminiţa Adam, deputatul Valentin Blănariu şi senatorul Mihai Neagu, preşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a UNPR.

Purtătorul de cuvânt al UNPR, Luminiţa Adam, a transmis sucevenilor mesajul de a veni la vot, în primul rând, iar apoi de a acorda încredere colegilor săi de partid. Luminiţa Adam a declarat că UNPR este un partid ”care face politică altfel, pentru oameni, deoarece suntem în slujba oamenilor”. Adam a afirmat că proiectele acestui partid sunt ”simple şi viabile”, dând ca exemplu programe naţionale de tipul ”Primul loc de muncă”, "Locuinţe sociale şi în mediul rural", majorarea pensiilor pentru pensionarii din fostele CAP la 500 de lei, acordarea de cupoane pentru achiziţia de biciclete sau inventarierea terenurilor vândute persoanelor şi companiilor străine şi recuperarea prejudiciului în cazul dosarelor de corupţie. ”Ne place zăngănitul de cătuşe, dar important nu este ca cel în cauză să fie privat de libertate, ci să aducă banii înapoi”, a afirmat Adam.

 

”UNPR este un partid mic, dar cu putere morală ridicată”

Deputatul UNPR a mai afirmat că votul pentru UNPR ar aduce echilibru pe scena politică pentru că ”nu e normal ca toată puterea să stea în două partide mari”.

În privinţa rezultatului alegerilor de duminică pentru UNPR, deputatul de Suceava Mihai Neagu a declarat că este foarte optimist, ţinta partidului fiind să câştige în judeţ şapte, opt mandate de primar, două-trei de consilier judeţean şi o sută de consilier local. Senatorul şi-a motivat optimismul  prin aceea că UNPR ”este un partid mic, dar cu putere morală ridicată”, care are ca ideal ”interesul naţional”.

Candidatul partidului la Primăria Suceava, Marius Mihai Boghian, a declarat, la rândul său, că partidul din care face parte le propune sucevenilor cea mai tânără echipă, din care 18 candidaţi au vârsta mai mică de 39 de ani. La aceasta se adaugă ”respect pentru oameni, responsabilitate şi profesionalism”. ”Campania noastră electorală a fost una frumoasă, elegantă şi cu bun-simţ. Ca primar, mă voi pune în slujba oamenilor şi voi promova respectul pentru Suceava şi locuitorii săi”, a declarat Marius Boghian.

După conferinţa de presă, liderii UNPR au avut o întâlnire cu membri şi simpatizanţi UNPR. Printre aceştia din urmă s-au aflat câţiva reprezentanţi ai unor organizaţii de protecţie a animalelor din Suceava, care i-au transmis deputatului Luminiţa Adam propunerile lor în acest domeniu, pentru a le susţine în Parlament. Printre acestea se numără iniţierea unor programe de interes naţional cu privire la sterilizarea/microciparea câinilor cu şi fără stăpân, care să cuprindă sterilizarea în masă şi obligatorie a câinilor maidanezi, cu şi fără stăpân din toate judeţele ţării prin achiziţionarea de către ONG-uri sau autorităţi locale a unor clinici mobile de sterilizare, înfiinţarea de clinici socio-medicale pentru animalele fără stăpân în parteneriat public/privat, înfiinţarea de reţele FOSTER pentru pui şi cazuri de urgenţă, promovarea adopţiei naţionale şi internaţionale a câinilor fără stăpân, educarea adulţilor şi copiilor cu privire la problematica câinilor comunitari şi la preţuirea vieţii. De asemenea, ONG-urile de protecţie a animalelor i-au propus Luminiţei Adam să promoveze o iniţiativă legislativă prin care autorităţile locale să fie obligate să ia măsuri de gestionare eficientă a situaţiei câinilor maidanezi cu şi fără stăpân. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidaţii UNPR la alegerile locale promit ”o politică altfel, pentru oameni”.
 Vizualizări articol: 3303 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Candidaţii UNPR la alegerile locale promit ”o politică altfel, pentru oameni”4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei