Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 mai 2016 - Anul XXI, nr. 117 (6230)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Îndemn

Dorin Simota: „Votul pentru echipa UNPR de la Rădăuţi, un vot pentru normalitate”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul UNPR pentru Primăria Rădăuţi, Dorin Cristinel Simota, i-a îndemnat pe locuitorii acestui municipiu să dea votul echipei acestui partid, considerând că acesta va fi „un vot pentru normalitate”. Dorin Simota a precizat că începând din anul 1990 şi până în prezent, pe scena politică  rădăuţeană s-au perindat mulţi politicieni, dintre care unii chiar au reuşit să facă ceva, alţii însă doar au vorbit.

„Unii îşi ascund nepriceperea în spatele atacurilor la adresa altora. Unii sunt mai discreţi şi mai eficienţi, alţii sunt buni comunicatori, însă nu reuşesc să facă nimic concret. Se pare că şi în această campanie electorală asistăm la un duel între candidaţi ce n-are de-a face cu politica. Atacurile personale sunt cele mai des folosite, şi nu proiecte, asumări realiste şi termene de realizare”, a declarat Dorin Simota. El a ţinut să precizeze că din punctul de vedere al candidaţilor UNPR de la Rădăuţi, această campanie va fi una ,,altfel”, în sensul că progresiştii nu se vor axa în discursul lor pe promisiuni deşarte care nu au acoperire financiară şi economică.
„Considerăm că avem mai mult de câştigat dacă recunoaştem onest care sunt problemele reale ale comunităţii şi care ne sunt limitările sau posibilităţile reale de rezolvare. Considerăm că problemele trebuie explicate clar, iar soluţiile propuse să fie credibile şi realiste, astfel încât oamenii să înţeleagă preocuparea noastră de a le rezolva problemele în mod realist”, a spus Simota, care a adăugat că „discursurile noastre nu se vor axa pe critica acţiunilor adversarilor. Acuzaţii de genul <au tăiat, au redus, au distrus> reprezintă exclusiv critici care nu fac decât să le reamintească cetăţenilor unele realităţi pe care aceştia le-au experimentat pe propria piele. Din acest motiv noi vom încerca să propunem soluţii la problemele multiple cu care se confruntă comunitatea”.

 

Candidatul UNPR le-a solicitat rădăuţenilor atenţia cuvenită la exercitarea dreptului la vot

Candidatul UNPR pentru Primăria Rădăuţi consideră că principiile sunt pentru oamenii drepţi şi verticali, în timp ce acuzaţiile sunt pentru oameni care nu au argumente, motiv pentru care toţi candidaţii acestui partid le vor evita pe cât posibil, pentru a se concentra pe planul de măsuri pe care vor să-l realizeze pentru rădăuţeni. 
Dorin Simota a arătat că toţi candidaţii pentru funcţia de primar au aceleaşi priorităţi, însă diferenţa constă în modul în care un primar se va dedica îndeplinirii acestor priorităţi, fără a-şi pune propriul interes înainte interesului comunităţii.
„De aceea promisiunile de genul <vom face, vom rezolva sau vom aduce bani> sunt simple vorbe goale, dacă persoana care are frâiele puterii nu se implică cu toate forţele de care dispune în crearea de pârghii şi proceduri care să faciliteze modul de aducere la îndeplinire a unui plan realist de măsuri, propus în campania electorală”, a declarat Dorin Simota.
Candidatul UNPR le-a solicitat rădăuţenilor atenţia cuvenită la exercitarea dreptului la vot, pentru a nu se lăsa înşelaţi de o persoană care nu doreşte altceva decât să se aşeze confortabil în fotoliul de primar pentru următorii patru ani, iar apoi toate promisiunile din campania electorală să fie uitate, sau care să găsească scuze puerile pentru lipsa sa de eficienţă, de genul „greaua moştenire a conducerilor anterioare” sau „lipsa alocării fondurilor”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dorin Simota: „Votul pentru echipa UNPR de la Rădăuţi, un vot pentru normalitate”.
 Vizualizări articol: 2102 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Dorin Simota: „Votul pentru echipa UNPR de la Rădăuţi, un vot pentru normalitate”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei