Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 mai 2016 - Anul XXI, nr. 117 (6230)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Surori întru culori şi nu numai

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am avut două finale succesive, Cupa României şi Liga Europa, în care formaţiile care au condus la pauză au pierdut până la urmă trofeul. Mai mult, Dinamo şi Liverpool, adică perdantele surori de aceleaşi culori, au primit gol imediat după pauză, ceea ce le-a anulat toate sfaturile primite la vestiar. Adică n-au apucat să aplice nimic din planul A, au trecut direct la planul B, asta dacă nu cumva planul B înseamna că dacă nu merge treaba intervine antrenorul şi drege busuiocul cu schimbări. Mi-a părut rău pentru Dinamo, jucătorii ei ar fi trebuit să trimită un duplicat al trofeului în Camerun, la familia lui Patrick Ekeng, nu CFR, chiar dacă şi clujenii s-au oferit să facă gestul acesta. Astfel se încheie  sezonul lui Dinamo, unul în care mai mereu li s-a arătat performanţa sub formă de fata morgana. Rotariu a fost şi psihic prea fragil, dar nu e ca şi cum nu ne-am fi aşteptat, mai ales în circumstanţele date. Dacă Rednic nu va accepta în continuare austeritatea lui Negoiţă sau nu-l convinge să mai bage mâna în buzunar (deşi, la ce datorie vedem în dreptul lui Negoiţă în lista publicată de ANAF...), atunci auspiciile nu se anunţă prea favorabile.

Dincolo, la finala europeană, mărturisesc că mă săturasem ca de mere acre de Sevilla, abia aşteptam să-i confişte cineva abonamentul la acest trofeu. Deşi astă-toamnă mă entuziasmase, după transferul lui Konoplianka şi acel electrizant 4-5 cu Barcelona în Supercupa Europei (speram atunci că va călca pe urmele lui Atletico şi se va implica în lupta pentru titlu!), m-am dezumflat treptat, pe măsură ce Unai Emery, actualmente lăudat de toată lumea, îşi construia un record negativ greu de imaginat: nicio victorie în deplasare! Nu voi înceta s-o repet şi să mă crucesc în faţa acestui paradox. O multicâştigătoare de Liga Europa să nu reuşească semnul 2 în campionatul domestic, din 19 încercări! A reuşit în schimb să surclaseze Liverpool, şi cu ochii arbitrului clipind puţin, lăsându-l iarăşi pe Klopp cu ochii în reflectoare, fiind a cincea finală la rând pierdută de german. Şi nu mă pot opri să mă întreb cum ar fi arătat o finală între Sevilla şi fosta sa echipă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Surori întru culori şi nu numai.
 Vizualizări articol: 1709 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Surori întru culori şi nu numai5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei