Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 mai 2016 - Anul XXI, nr. 117 (6230)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   33 imagini |   ø fişiere video

Tentaţii dulci

Cofetăria Konditorei se deschide astăzi, la kilometrul 0 al Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care vor să se relaxeze savurând o cafea bună, o prăjitură cremoasă, o felie de tort cu ciocolată ori o băutură energizantă, din fructe, cu o mulţime de vitamine, au acum la dispoziţie delicioasele produse de calitate ale cofetăriei Konditorei, care se deschide astăzi, de la ora 10.00, la kilometrul 0 al Sucevei.

Situată în apropierea sensului giratoriu din Centru, de pe bdul Ana Ipătescu, şi a intrării în parcarea subterană nr. 1, cofetăria-patiserie Konditorei va funcţiona pe două niveluri: la parter vor fi servite produsele „to go” - cafea, sandvişuri, prăjituri, pâine bio şi smoothies, pe care le iei la pachet, în drum spre serviciu, şcoală sau spre casă, în vreme ce la etaj este amenajată zona de servire, unde clienţii pot savura cafeaua, dulciurile, un ceai, ciocolată caldă sau un suc natural, admirând de sus zona centrală a Sucevei, cu vedere în special înspre parcul Şipote şi fântâna arteziană de pe esplanada modernizată.

Cofetăria Konditorei va fi deschisă zilnic, de luni până duminică, de la ora 08.00 dimineaţa până la 10.00 seara, fiind astfel la dispoziţia celor care vor să se bucure de o cafea aromată italiană (Diemme dal 1927) de la primele ore ale dimineţii sau să îşi ia porţia de energie dintr-o băutură fină din fructe, smoothie – un adevărat „vitamin bar”.

Un produs deosebit, gustos şi natural, care va putea fi achiziţionat tot de la parter, din zona „to go”, este pâinea bio, făcută fără amelioratori, drojdie, sare sau conservanţi, după o reţetă austriacă.

De astăzi, delicioasele produse Konditorei pot fi savurate în trei locaţii din judeţul Suceava – cofetăria de pe strada Nicolae Bălcescu nr. 4 din municipiul Suceava, două cofetării în Rădăuţi, în Piaţa Unirii 29 şi pe Calea Bucovinei 3C, laboratorul de producţie fiind pe strada Frâncei.

Pornită cu succes în Rădăuţi, ca o afacere de familie, cofetăria Konditorei aduce acum în Suceava un nou standard de calitate, având în spate nouă ani de experienţă şi o mulţime de clienţi mulţumiţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cofetăria Konditorei se deschide astăzi, la kilometrul 0 al Sucevei.
 Vizualizări articol: 13129 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 16 voturi
Cofetăria Konditorei se deschide astăzi, la kilometrul 0 al Sucevei4.4516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei