Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 mai 2016 - Anul XXI, nr. 111 (6224)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

Nistor Tatar: Vom construi un aqua-parc până în sezonul estival viitor, dar şi locuri de joacă, terenuri de sport, o nouă sală de sport şi reabilităm patinoarul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi, Nistor Tatar, a declarat că programul său şi al echipei PSD pentru Consiliul Local are în vedere o dezvoltare urbană complexă a municipiului, care va presupune şi investiţii importante pentru sport şi agrement.
Nistor Tatar a anunţat că a fost finalizat proiectul pe care îl propune pentru construirea unui aqua-parc, acesta urmând să devină un punct de atracţie local, în special în perioada de vară, dar care va avea facilităţi care vor fi deschise pe tot parcursul anului.
El a spus că acest complex de înot şi sportiv se va construi pe o suprafaţă de 8.000 de metri pătraţi şi va fi amplasat pe strada 1 Mai, în zona SC Servicii Comunale.
Potrivit lui Tatar, complexul va avea piscină acoperită care va funcţiona tot timpul anului, dar şi bazine descoperite pentru perioada sezonului de vară.
Mai mult, el a mai explicat că în acest complex de agrement vor fi amenajate spaţii de joacă pentru copii care vor fi acoperite, cu posibilitatea de a fi descoperite pe perioada verii.
Totodată, vor fi construite terenuri de tenis şi de minifotbal cu suprafaţă de joc sintetică, iar întregul complex va avea mai multe unităţi de alimentaţie publică, restaurante şi terase.
„Noua investiţie ar urma să înceapă în cel mai scurt timp de la preluarea mandatului de primar şi să fie realizată până la începerea sezonului viitor”, a precizat Nistor Tatar.
Candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Rădăuţi a mai declarat că acesta este doar unul dintre proiectele de investiţii în infrastructura de sport şi agrement şi că a realizat un program etapizat de înfiinţare de terenuri de joacă în toate cartierele şi, de asemenea, de terenuri de sport care vor fi amenajate în zonele unde spaţiul permite.
„În programul meu am inclus reabilitarea patinoarului municipal şi promovarea unui proiect cu finanţare externă pentru modernizarea acestuia”, a mai declarat Nistor Tatar.
Liderul PSD Rădăuţi a subliniat că un alt proiect important la care ţine foarte mult este construirea unei săli de sport la Colegiul "Andronic Motrescu".
Nistor Tatar a precizat că în mandatul său de primar un punct important este cel de asigurare a finanţării necesare pentru modernizarea stadionului municipal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nistor Tatar: Vom construi un aqua-parc până în sezonul estival viitor, dar şi locuri de joacă, terenuri de sport, o nouă sală de sport şi reabilităm patinoarul.
 Vizualizări articol: 5155 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nistor Tatar: Vom construi un aqua-parc până în sezonul estival viitor, dar şi locuri de joacă, terenuri de sport, o nouă sală de sport şi reabilităm patinoarul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei