Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 mai 2016 - Anul XXI, nr. 111 (6224)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trofeul Iulius Mall Rugby Tag

Vineri, 13 Mai 2016 (16:17:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iulius Mall continuă să fie un promotor şi un susţinător al activităţilor sportive şi al celor recreative. Duminică, 15 mai, de la ora 10.00, pe terenul de sport de la Iulius Mall se desfăşoară prima etapă a unei competiţii sportive adresate adolescenţilor. Trofeul Iulius Mall Rugby Tag reprezintă o competiţie între 150 de elevi de la zece şcoli din judeţul Suceava. Evenimentul este organizat de Şcoala Gimnazială Cornu Luncii, Federaţia Română de Rugby şi Iulius Mall, cu scopul de a promova sportul rugby tag în rândul copiilor.

Cea de-a doua etapă a concursului se va desfăşura pe 22 mai, iar toţi copiii participanţi vor fi premiaţi.

De vineri până duminică, în perioada 13-15 mai, parterul Iulius Mall Suceava este punctul de întâlnire al artizanilor handmade cu publicul iubitor de obiecte unicat. Expozanţii îi vor încânta pe cei prezenţi cu bijuterii realizate din materiale şi prin tehnici inedite, accesorii vestimentare pentru cei mici şi cei mari, cosmetice naturale, decoraţiuni aparte şi multe alte articole lucrate cu migală. Sâmbătă este ziua dedicată copiilor. De la ora 14.00, prichindeii pot învăţa să realizeze un obiect decorativ, participând la atelierul de creaţie. În zona KidsLand, specialiştii Creativ & Deco îi vor îndruma pe cei mici să parcurgă paşii în realizarea unei cutii decorate prin tehnica şerveţelului. De la ora 16.00, îşi intră în rolul de gazdă clovnul Bobo, invitându-i pe năzdrăvani la o petrecere distractivă. Copiii se vor bucura de numeroase concursuri, jocuri şi surprize.

Duminică, de la ora 16.00, în sala de conferinţe Iulius Mall se va susţine un seminar dedicat tinerilor care vor să îşi construiască o carieră. Evenimentul este organizat de AIESEC şi are ca temă programele de internship şi beneficiile pe care le oferă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trofeul Iulius Mall Rugby Tag.
 Vizualizări articol: 1724 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trofeul Iulius Mall Rugby Tag0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei