Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 nov 2015 - Anul XX, nr. 271 (6083)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Constantin Galan va conduce singur ALDE Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul sucevean Constantin Galan va rămâne singur la conducerea Organizaţiei Judeţene Suceava a Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE), după demisia din acest partid a unui alt deputat, Cezar Cioată. După fuziunea PC şi PLR la nivelul judeţului, Constantin Galan şi Cezar Cioată au preluat funcţiile de copreşedinţi ai noului ALDE Suceava. Constantin Galan a declarat în cursul zilei de ieri că potrivit unei decizii a conducerii centrale a partidului, în judeţele în care în urma fuziunii erau doi deputaţi, aceştia preluau împreună conducerea noii organizaţii ALDE.

„Dacă exista situaţia ca într-un judeţ să existe un parlamentar din partea unuia dintre cele două partide, PC sau PLR, acesta prelua preşedinţia, iar cealaltă formaţiune politică îşi desemna un vicepreşedinte. În situaţia actuală de la Suceava, PC ar urma să numească un vicepreşedinte, dar vom vedea care va fi decizia celor care sunt din fostul Partid Conservator”, a explicat deputatul Constantin Galan.

El a mai spus că după ce deputatul Cezar Cioată şi-a dat demisia din partid, în cursul zilei de miercuri, nu a reuşit încă să discute cu acesta pentru a afla motivele pentru care a luat decizia. „L-am sunat şi nu răspunde. Dacă nu m-a sunat înapoi poate că are vreo supărare, nemulţumire, sau nu vrea să spună. Consider că este o pierdere, pentru că la fiecare partid contează numărul parlamentarilor pe care îi are, al aleşilor locali, şi în funcţie de asta partidul este mai puternic sau mai slab. Îmi pare rău că suntem cu un parlamentar mai puţin. Poate dumnealui a considerat că e mai bine aşa, dar nu cred că e corect să vorbesc în numele lui”, a spus Galan.

Cezar Cioată a anunţat miercuri, în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, că demisionează din ALDE şi că îşi va continua activitatea ca independent, el declarând că a luat această decizie din motive personale. Cezar Cioată a fost ales deputat din partea PP-DD. Ulterior a trecut la Partidul Conservator, preluând funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Constantin Galan va conduce singur ALDE Suceava.
 Vizualizări articol: 2695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Constantin Galan va conduce singur ALDE Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Someone to turn off the lights trimis de
(20 nov 2015, 12:45:55
Astă conducere a ALDE se asamănă cu ședințele de instrucție de front a recruților, când fiecare răcan își comanda singur întoarcerile.
La fel și Costică Golan*, stă sângur în sediul ALDE și-i comandă:
„Costică, la dreaaaaap-ta!”
„Costică, la stâââân-ga!”
Costică, la dreapta-mpreeee-jur!”

amu treaba stă cam așa:
Cineva de la meliția maidaneză ** să treacă regulat pe la sediul Alde, să vază dacă nu cumva Costică o terminat să-și comande sie însuși și s-a cărăbănit acasă.
Atunci să facă un pustiu de bine și să între în sediu ca să stingă lumina, nu de alta dară e păcat să se consume aiurea energie electrică.
-----
* Costică Golan, fost cerșetor de-un boț de mămăligă pe la porțile megieșilor, actualmente mare sculă pe balastierele Dorneștilor și, în timpul liber, vocațional bătăuș de vadane
** adicătelea Poliția Comunitară
2.   MAFIOTUL BALASTIERELOR DORNESTENE ! trimis de
(25 nov 2015, 00:00:30
Mai COSTICA,ajuns mare parlamentar,TU,mare mamaligar fomist din DORNESTI,care ti-ai alungat TATAL ,si l-ai parasit,murind omul ca un caine ...TU,care,impreuna cu BEIZADEAUA ta ROMICA,sfidezi LEGILE tarii,patrulati cu viteze supersonice in JEEP-urile voastre,prin RADAUTI si bateti tot ce prindeti in cale,sau e impotriva voastra ... ai uitat ca ai un DOSAR PENAL pe ROL,la ICCJ,pt LOVIREA unei vaduve cu doi copii,chiar in curtea ei,umpland-o,de sange ??!!! Ai uitat ca ti-ai format un IMPERIU FINANCIAR,din ilegalitatile firmei tale LOREDANA SRL,defrisand zona MANEUTI-DORNESTI,si furand ,,ca-n codru" tot balastrul albiei SUCEAVA ??! Firma ta,are zeci de angajati ,,LA NEGRU" ... neplatind taxe si impozite pt zecile de camioane,cu numere false de ANGLIA... si zeci de soferi necajiti ! PRIETENUL tau,marele ZBIR CIOCLIU,de la PARCHETUL DE PE LANGA LEGE RADAUTI,nu te va scapa,iar... si iar ... ajungi tu sa platesti,ca lumea a iesit in STRADAAAAA ... pt a stopa MAFIA !Poate stie ,,mana dreapta" a lui DAM(nat)U ... adica COMBINATORUL ramas in functie ... unde se ascunde de 2 ani DOSARUL tau 1892/P/2012 ???!!! In care esti inculpat ???!!!
3.   MAFIOTUL BALASTIERELOR ! trimis de
(25 nov 2015, 00:09:50
Mai COSTICAAAA...mai ai curaj sa candidezi ??!! Ai uitat de DOSARUL tau PENAL,1892/P/2012,in care esti inculpat,pt ca ai batut pana la sange,in curtea ei,o vaduva cu doi copii,pt ca te-a reclamat pt distrugerea zonei MANEUTI-DORNESTI,excavand ilegal,toata albia raului SUCEAVA ??!! Prietenul tau CIOCLIU... a dat ,,disparut " dosarul,de doi ani ... transformandu-te,la comanda lui DAM(nat)U,din AGRESOR,impreuna cu BEIZADEAUA ta ROMICA si SOFERII tai,in VICTIME INOCENTE ! COSTICAAAA...ai uitat cand cerseai mamaliga prin DORNESTI ? LUMEA a iesit in STRADAAAA ! Mai sunt si alte INSTITUTIII SUPERIOARE,in afara de PARCHETUL DE PE LANGA LEGE ! SOVA a scapat cu ,,MIRUL" .... dar tu,cu ce ,,dar dumnezeiesc" crezi ca vei mai scapa ??!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cornulețe cu nuci (de post) Aceste cornulețe fragede și delicioase reprezintă unul dintre cele mai rapide și ușor de pregătit dulciuri de post. Sunt mai chiar mai gustoase pe măsură ce se ”învechesc”, adică după 3-4 zile de la preparare. Asta, dacă vă rabdă... Citeşte