Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 nov 2015 - Anul XX, nr. 271 (6083)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un silvicultor beat la volan a ajuns în arest după ce i-a dat un cap în gură unui poliţist

Vineri, 20 Noiembrie 2015 (16:46:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, angajat ca silvicultor, a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, joi noapte, după ce a provocat o tamponare pe o stradă din Suceava în timp ce era beat la volan, iar apoi l-a lovit cu capul în figură pe un poliţist local care încerca, alături de un coleg, să-l imobilizeze. Silvicultorul Gheorghe Anton conducea un VW şi a acroşat nu mai puţin de trei maşini, pe strada Mihai Viteazu din Suceava. Nu a oprit la faţa locului şi a rulat spre cartierul Obcini, unde a fost ajuns din urmă de unul dintre conducătorii auto a cărui maşină a fost tamponată. Un echipaj de poliţie, format dintr-un agent de la Biroul Rutier Suceava şi un poliţist local, a identificat maşina pe strada Staţiunii din Suceava. Cum bărbatul nu a vrut să se legitimeze şi a vrut să plece, poliţiştii au intervenit în forţă, pentru a-l imobiliza. În acel moment, rezultă din anchetă, individul băut l-a lovit cu capul în plină figură pe agentul de la Poliţia Locală Suceava, provocându-i leziuni. În urma verificării cu aparatul etilotest a bărbatului a rezultat o concentraţie de 0,93 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Gheorghe Anton a refuzat ulterior să i se recolteze probe biologice de sânge. Poliţiştii au sesizat procurorul de serviciu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, pentru infracţiunea de „ultraj” faţă de omul legii. Bărbatul a fost prezentat astăzi la Judecătoria Suceava, care a admis propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un silvicultor beat la volan a ajuns în arest după ce i-a dat un cap în gură unui poliţist.
 Vizualizări articol: 4772 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Un silvicultor beat la volan a ajuns în arest după ce i-a dat un cap în gură unui poliţist5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cornulețe cu nuci (de post) Aceste cornulețe fragede și delicioase reprezintă unul dintre cele mai rapide și ușor de pregătit dulciuri de post. Sunt mai chiar mai gustoase pe măsură ce se ”învechesc”, adică după 3-4 zile de la preparare. Asta, dacă vă rabdă... Citeşte