Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 nov 2015 - Anul XX, nr. 271 (6083)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inaugurare

Magazinul LIDL de la Bazar se deschide săptămâna viitoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La patru ani de la inaugurarea primului magazin pentru suceveni, la baza cartierului Obcini, nemții de LIDL vor inaugura un nou supermarket pe Calea Unirii, în fosta zonă industrială a Sucevei, devenită între timp una preponderent comercială.

Noul magazin LIDL, construit vizavi de Bazar, va fi inaugurat săptămâna viitoare, joi, 26 noiembrie. Acesta va fi cel de-al 191-lea magazin al companiei, în România, dar al patrulea din județul Suceava, unde mai deține două unități create prin preluarea rețelei Plus, la Fălticeni și Câmpulung Moldovenesc, precum și pe cel de la intrarea în Suceava dinspre Șcheia, construit de la zero, pe teritoriul administrativ al comunei Șcheia.

Curând, însă, nemții de la LIDL vor bifa inaugurarea celui de-al cincilea magazin din județ, tot în municipiul Suceava, la ieșirea spre Botoșani, unde lucrările de construire avansează rapid, intenția acestora fiind de a-l deschide pentru clienți în „luna cadourilor”, decembrie, una dintre cele mai profitabile perioade din an pentru comercianți.

Cu aceste investiții, Suceava rămâne în continuare pe primul loc în țară la suprafaţa de spaţii comerciale moderne pe cap de locuitor, ba chiar se pare că se află în top 10 orașe din Europa la acest capitol.

Noul magazin LIDL a fost construit pe un teren preluat de la Ambro, accesul rutier urmând a se va face direct din sensul giratoriu amenajat acolo odată cu deschiderea Iulius Mall.

Magazinul LIDL respectă caracteristicile celorlalte unităţi deschise în ţară, clădirea având o suprafaţă totală de 1.681 mp, amplasată pe un teren de 7.227 de mp, din care aproape 300 de mp nu pot căpăta deloc altă destinaţie, făcând parte din reţeaua stradală aferentă sensului giratoriu.

Diferenţa de teren a fost utilizată pentru realizarea sistematizărilor verticale, amenajarea de căi de acces, alei carosabile şi pietonale, dar, foarte important, şi pentru 112 locuri de parcare, atât de necesare într-o zonă atât de aglomerată, în care majoritatea clienţilor vin cu maşinile la cumpărături.

Noul magazin al nemţilor de la Lidl & Schwarz este amplasat practic „în coasta” Bazarului şi a centrului comercial Iulius Mall, în cadrul căruia funcţionează magazinul francezilor de la Auchan, dar şi în imediata apropiere a celor de la Carrefour, deschis în cadrul centrului comercial Shopping City Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Magazinul LIDL de la Bazar se deschide săptămâna viitoare.
 Vizualizări articol: 5294 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.73/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 11 voturi
Magazinul LIDL de la Bazar se deschide săptămâna viitoare2.7511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cornulețe cu nuci (de post) Aceste cornulețe fragede și delicioase reprezintă unul dintre cele mai rapide și ușor de pregătit dulciuri de post. Sunt mai chiar mai gustoase pe măsură ce se ”învechesc”, adică după 3-4 zile de la preparare. Asta, dacă vă rabdă... Citeşte