Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 oct 2015 - Anul XX, nr. 240 (6052)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie politică

Consilierii locali PNL au anunţat oficial că sunt în opoziţie faţă de primarul Ion Lungu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii suceveni au dezgropat „securea războiului”, pe care o îndreaptă contra primarului Ion Lungu, faţă de care s-au anunţat oficial a fi în opoziţie, la şedinţa extraordinară de Consiliu Local de ieri după-amiază.

Anunţul a fost făcut de unul dintre cei doi viceprimari liberali cu care Ion Lungu conlucrează în acest mandat, Lucian Harşovschi şi Ovidiu Doroftei.

„Începând de astăzi consilierii PNL sunt oficial în opoziţie faţă de primarul Ion Lungu, pentru că trebuie să rezolvăm mai multe probleme din municipiul Suceava, pe care se pare că nu le poate rezolva, şi pentru că avem o problemă foarte importantă la capitolul refaceri stradale”, a anunţat Lucian Harşovschi, la începutul şedinţei.

Intervenţia sa a fost primită cu ostilitate de alţi consilieri locali, care i-au reproşat că a transformat o şedinţă publică a Consiliului Local într-o conferinţă de presă pe teme politice.

În schimb, Ion Lungu a aplaudat ironic anunţul său, cu zâmbetul pe buze.

„Am aflat o veste bună astăzi, de Sfânta Cuvioasă Parascheva. Este o sărbătoare mare, fac apel la pace şi colaborare. Eu nu fac politică în primărie. Este o declaraţie politică şi o tratez ca atare. Nu răspund la declaraţii politice”, a fost răspunsul edilului sucevean.

 

Mărul discordiei, la serviciul Străzi

Disensiunile dintre liberali şi edilul sucevean par să fi pornit de la o serie de discuţii contradictorii pe tema refacerilor stradale din oraş, în special cu responsabilul de la serviciul Străzi din primărie, Ştefan Vasincu.

„Cerem o analiză a activităţii celor de la Străzi, pentru că îl avem acolo pe acest domn Vasincu care se comportă ca un director şi care este principalul vinovat de ceea ce se întâmplă în municipiul Suceava. Am solicitat public într-o şedinţă, acum o lună şi jumătate, să-mi prezinte o listă cu refacerile stradale pentru care a semnat că sunt conforme, în favoarea celor care fac lucrările de apă-canalizare, dar nici în momentul de faţă nu consideră că trebuie să dea acea listă. Este o sfidare la adresa sucevenilor, de care am fost aleşi să-i reprezentăm aici, în Consiliul Local, motiv pentru care solicităm o comisie de analiză a activităţii acestui serviciu coordonat de Vasincu. S-au investit 20 de milioane de lei anul acesta în refaceri stradale, dar efortul nostru este umbrit de aceste refaceri care nu sunt conforme, dar care sunt semnate şi prezentate ca fiind recepţionate”, a spus Lucian Harşovschi, în cadrul intervenţiei sale de la începutul furtunoasei şedinţe de Consiliu Local de ieri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierii locali PNL au anunţat oficial că sunt în opoziţie faţă de primarul Ion Lungu.
 Vizualizări articol: 1394 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Consilierii locali PNL au anunţat oficial că sunt în opoziţie faţă de primarul Ion Lungu5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei