Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 sep 2015 - Anul XX, nr. 227 (6039)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidat surpriză

Cătălin Miron, cel mai vehiculat nume din PNL pentru funcţia de primar în Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cătălin Miron este cel mai vehiculat nume în rândul liberalilor pentru a fi desemnat candidat la funcţia de primar al municipiului Rădăuţi. Chiar dacă este membru PNL de numai trei săptămâni, Miron a reuşit să coaguleze în jurul său cei mai importanţi factori de decizie, nu doar la nivel judeţean, ci şi la nivel central.

Dovadă în acest sens este numirea sa în funcţia de membru al Biroului Permanent Judeţean al PNL Suceava, structură din care fac parte foarte puţini rădăuţeni.

De altfel, Cătălin Miron se înscrie în tiparul de candidat descris de cei doi copreşedinţi ai PNL, care la finele lunii august au fost prezenţi la Suceava, ocazie cu care s-au trasat liniile principale pentru alegerile locale de anul viitor.

„Sunt 64 de localităţi din Suceava unde PNL nu are primar şi acolo trebuie să-i găsim pe cei mai buni. Trebuie să câştigăm cu bărbaţi adevăraţi, care nu mint şi care nu trădează, aşa că mare grijă cum ne desemnăm candidaţii. Sunt unii care au pierdut alegerile şi acum se doresc din nou candidaţi. Noi nu mai putem merge cu aceşti oameni, nu mai putem miza pe cei care au pierdut”, a menţionat Vasile Blaga, copreşedintele PNL, cu ocazia întâlnirii pe care a avut-o cu membrii şi susţinătorii din Suceava la finalul lunii august.

Potrivit actualului trend, există toate şansele ca o administraţie locală liberală la Rădăuţi să poată colabora cu o administraţie judeţeană de aceeaşi culoare, la fel cum se poate întâmpla şi la nivel central. Pentru Rădăuţi ar putea fi un punct de cotitură important, existând perspective reale de dezvoltare, mai ales după aceşti trei ani şi jumătate în care oraşul a fost practic blocat şi s-a adâncit într-o criză fără precedent.

În ceea ce-l priveşte pe Cătălin Miron, acesta a fost executor judecătoresc începând cu anul 1994, iar în toată această perioadă s-a caracterizat prin echilibru şi discreţie, fără a fi implicat în conflicte, în ciuda meseriei pe care a practicat-o. În vârstă de 42 de ani, Cătălin Miron nu a mai cochetat cu politica şi face parte din noul val, având relaţii foarte apropiate cu oamenii cu greutate din PNL, inclusiv din rândul potenţialilor viitori miniştri.

Contactat telefonic, Cătălin Miron nu a infirmat o eventuală candidatură pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Miron, cel mai vehiculat nume din PNL pentru funcţia de primar în Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 4713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 10 voturi
Cătălin Miron, cel mai vehiculat nume din PNL pentru funcţia de primar în Rădăuţi2.8510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MAI 17944,45,46 trimis de
(30 sep 2015, 13:24:01
Cine este nebun să voteze un executor judecătoresc ?
Mie-mi place Andronachi,măcar ăsta știe ce vrea.
2.   Morile de vânt trimis de
(30 sep 2015, 14:30:51
Uăi Taz,salut,și mai fași ?
Si luptă,si dăi...
3.   Apropos, coniță stafie, trimis de
(30 sep 2015, 15:28:45
... de „luptă, luptă si dă-i, si dă-i si luptă...”

La asăminea articol, întrebarea inevitabilă ce se impune este:
Da' conașul Carcalete unde-i?i dont know
El, care „familia lui, de la patuzsopt... luptă, luptă si dă-i, si dă-i si luptă...”
„mă-nţeledzi tocmai acuma să remână pe dinafară... fără coledzi!...”

Nu se poate,shame on you neicușorule duh!hee hee
Țeva, o scrisorică? Pac! la Monitorul?confused
4.   Cu...marcă (rebus) trimis de
(30 sep 2015, 16:07:59
Așeea di cari zâci mataluțâ îi „O scrisoari piardutî”.
Și... vrai sâ-mi pun în cârcî șî Pocita Roamânî ?
5.   Ba nu, bre! trimis de
(30 sep 2015, 17:05:44
Ierea vorovire despre cum o să-și facă rost conașu Petrică Dandanache de coledzi, el care de la patruszopt tot luptăt si dă-i... mă-nțeledzi...
Amu, am cercat Io* să aflu unde-i scrisorica cea cuvenită onomatopeic „Pac! la Monitorul”.
Motiv pentru care am scris iute o interpelare, adresată la cei doi șoarici ai miia gnoseologi, de o dezertat de la îndatorirea lor civică de buni citizeni ai Rădăuțiului și au sbuchit-o pitulați în trenul de aterizare al unui Boeing Malaysia Airlines, taman în insula Vanuatu, la stat tolăniți pe șezlongurile de pe plajă, beînd Margarita cu umbreluță origami și țucăr caramel pe buza pahărului, răstimp în care niște negrese rasta, buzate și tzâtzoase le fac vânt cu frunza de palmier, ca să nu-i înțepe ,musca Tzetze și să se prăvale în cumplita boală a somnului rațiunii.
Apăi, în acea interpelare, calchiată după modelul interpelărilor inutile formulate de Vasâlica la adresa gubernului valah, i-am întrebat pe cei doi hârți philosophi cam ce ar putea conține scrisorica lui petrică dandanache.
Socâții, pasămite că iereau deja în semicomă bahică indusă de tequila, o-nceput să râdă ca zăbăucii de întrebarea mea.
Dară n-o apucat să zică decât că îi vorbire despre „Încheierea Camerei de Consiliu nr. 1000 din...” și s-o întrerupt legătura transoceanică.
Am dat iute fuguța pe goagăl și de-aclo, de la hotniuus, am aflat că fundamentaliștii din Daesh o tras o rachetă artizanală, care o atins afundul oceanului și s-o nimerit taman peste cablul transoceanic, pe care l-o secționat definitiv.
Așa că n-am mai apucat să aflu de la șocâții mei gnoseologi care-i instanța ce a pronunțat Încheierea menționată și nici anul pronunțării.
GHINION!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei