Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 sep 2015 - Anul XX, nr. 227 (6039)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Cotă de avarie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Etapa trecută am întâlnit o ciudăţenie pe listele unei case de pariuri: un eveniment era cotat cu... 1,00! Deci o cotă sigură, aşa spune matematica, cu ajutorul căreia poţi liniştit să speli nişte bani, desigur, dacă ai astfel de lichidităţi. Se mai scade taxa aia 5%, dar hai să fim serioşi, la procesul de albire pe căi clasice comisionul se învârte pe la 30-40%. Aşadar, la prima vedere, o ofertă de nerefuzat. Când colo, ce să vezi?! Real Madrid, căci în dreptul ei figura cota aia tentantă, face ce face şi nu marchează gol Malagăi pe Bernabeu! Căci nu despre victorie era vorba, ci despre o simplă scuturare a plasei, în rest Dumnezeu cu mila! O adevărată capcană, bine că nu avem bani negri... Sau nici măcar negri, mai bine zis. Ronaldo, Benzema şi Isco s-au întrecut în ratări, ba chiar portughezul, în loc să-şi ia seama şi să se concentreze mai bine, făcea pe fatalistul în faţa peluzei. Au lipsit pasele şi centrările lui James Rodriguez, precum şi loviturile de cap ale fundaşului-golgeter Sergio Ramos. E drept, au lipsit odată cu ei. În privinţa ultimului, acesta era liderul care nu se ferea să-şi asume el responsabilităţile celorlalţi, atunci când dădeau de greu. Fără el, trofeul de Liga Campionilor din 2014 era ridicat de alţi madrileni. Un astfel de jucător trebuie ţinut aproape, nu să te zgârceşti la prelungirea contractului. Păstrarea lui Ramos, după ce astă-vară se vehicula un transfer în Premier League, înseamnă certitudinea că Realul nu se va duce la vale. Nu încă, pentru că Benitez nu prezintă cine ştie ce garanţii, el nemaicâştigând un campionat de peste 10 ani, de când era la Valencia. Revenind la meciul cu Malaga, acesta era un bun prilej de afirmare pentru Kovacic, care a intrat pe parcurs, dar tânărul croat are nevoie de mai multă personalitate în joc, el mulţumindu-se cu nişte deschideri laterale şi cam atât. Cât despre Malaga, ea era singura echipă dintre graniţele fizice ale Europei, alături de Ajaccio, fără gol înscris după 5 etape (altele, care ţin de Europa fotbalistică, ar fi Maccabi Haifa şi ... Azal Baku!). Nu m-ar fi mirat să înscrie chiar împotriva Realului, ba chiar era de aşteptat, căci în astfel de meciuri se mobilizează energiile, numai că până la urmă a ieşit un 0-0 de toată frumuseţea. Fără vreo tentă ironică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cotă de avarie.
 Vizualizări articol: 1161 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cotă de avarie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei