Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 feb 2015 - Anul XX, nr. 26 (5838)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Parlament

Ardeleanu anunţă că noul PNL are o listă însemnată de priorităţi legislative

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Sanda-Maria Ardeleanu a declarat ieri, odată cu începerea sesiunii parlamentare, că noul PNL are pregătită deja o listă însemnată de priorităţi legislative. Sanda-Maria Ardeleanu a arătat că o parte din aceste priorităţi ţin de cadrul general al activităţilor politice, cum ar fi pachetul legilor electorale, legea finanţării partidelor politice, votul prin corespondenţă sau  reducerea numărului de parlamentari.

„Astăzi (n.r. - ieri) se deschide o nouă sesiune parlamentară, cu proiecte legislative proaspete, dar și cu unele în curs de dezbatere şi cu altele, e drept, uitate prin sertarele comisiilor. Simt că, mai mult ca altădată, există determinare pentru a se găsi voință politică transpartinică, atât de necesară în dialogul legislativ”, a declarat deputatul liberal de Suceava.

Sanda-Maria Ardeleanu a precizat că pe lângă proiectele menţionate anterior există şi o serie de inițiative legislative pe diverse domenii de activitate, ea evidenţiind în mod special cultura. Ardeleanu a arătat că printre priorităţi se numără proiectul Legii finanțării revistelor de cultură reprezentative din România și proiectul Legii cu privire la instituirea timbrului cultural. „Acestea sunt doar două dintre propunerile legislative aflate în procedură parlamentară și care vor fi susținute cu prioritate în această sesiune”, a declarat parlamentarul sucevean. Ardeleanu a arătat că din partea parlamentarilor din fostul PDL există nu mai puţin de 93 de proiecte legislative inițiate, dintre care 13 așteaptă votul în plen, 52 acte normative se află în comisii, spre dezbatere, iar 28 sunt la Senat. „Vreau să le urez colegilor parlamentari o sesiune rodnică și multe proiecte menite să îmbunătățească viata cetățeanului român”, a încheiat Sanda-Maria Ardeleanu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ardeleanu anunţă că noul PNL are o listă însemnată de priorităţi legislative.
 Vizualizări articol: 1267 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ardeleanu anunţă că noul PNL are o listă însemnată de priorităţi legislative0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Friptură de purcel cu sos de bere Zilele acestea, în care pare că lumea toată dă fuga-fuga pe Valea Prahovei și mai departe, spre Brașov, stârnesc rostogolul delicioaselor amintiri cu o fabuloasă friptură de purcel, tologită în sos de bere și aromată cu frunze de... Citeşte